< Terug naar alle leden

Lakwijk Kunststoffen Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Lakwijk Kunststoffen BV is groothandel in kunststof halffabrikaten en maakt hiernaast kwalitatief hoogstaande eindproducten volgens opgegeven maten, schets of technische tekening. Enkelstuks tot grote series. Complex tot eenvoudig. Levertijden zijn kort en uiterst betrouwbaar.

De betekenis van Lakwijk voor belanghebbenden; een boeiende en inspirerende werkomgeving voor medewerkers, producten van een hoog kwaliteitsniveau voor de klanten en ethisch gedrag tegenover toeleveranciers op basis van een goede vertrouwensrelatie.

Waarden van het bedrijf
* Klant staat centraal
* Kwaliteit
* Betrouwbaarheid
* Professionaliteit

KUNSTSTOF HALFFABRIKATEN
Als groothandel levert Lakwijk plaat, staf en buis. Alle kunststofhalffabricaten in het assortiment zijn leverbaar in de diverse standaardformaten of exact op maat gezaagd.

KUNSTSTOFPRODUCTEN OP MAAT, VOLGENS TEKENING

"Lakwijk biedt oplossingen in kunststoffen."

Zowel door het leveren van halffabricaat als door het leveren van bewerkt product in enkelstuks of serie. Lakwijk biedt klanten hoogwaardige producten volgens tekening. De klant komt met een idee, een schets, een tekening of simpelweg met een probleem bij ons. Samen komen we dan vaak tot een oplossing op maat. Het product is niet alleen het kunststofproduct. Het gaat ook om goed technisch advies, materiaaladvies en leverbetrouwbaarheid.

SUCCESFORMULE
Lakwijk wil voor klanten een partner zijn waar alle vraagstukken op het gebied van kunststof neergelegd kunnen worden. De verschillende materialen, bewerkingen, eindproducten hoeven niet versnipperd ingekocht te worden maar zijn onder één dak te vinden. De klant weet dat er een betrouwbare partner is die de juiste kennis in huis heeft en het totaalpakket kan verzorgen en kan ontzorgen. Het liefst wil Lakwijk logistiek en administratief zelfs een onderdeel van de keten van de klant worden. Technische kennis leveren, just-in-time leveren, eventuele problemen oplossen, totaalpakket verzorgen en soepel samenwerken op basis van een persoonlijke relatie.

* Kunststofspecialist; een alleskunner op het gebied van kunststoffen
* Kunststof op maat
* Problemen voor klanten oplossen in kunststof
* Leverbetrouwbaarheid
* Klantgericht in het hele functioneren


Contactgegevens
Moeskampweg 6
5222 AW Den Bosch
T: 073-6211025
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -