< Terug naar alle leden

Mister VoIP Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telefonie én internetverbindingen. Wij kunnen je daarom voorzien van goed advies en betrouwbare diensten.

Mister VoIP is een Telecommunicatie ondersteunings- en servicebedrijf, opgericht in 2020. Midden tijdens de Corona crisis. Door corona is telecom een hot issue geworden. ‘Mensen werken vaker thuis. Ze willen zien welke collega’s bereikbaar zijn of welke collega hen gebeld heeft. De techniek is hier bij veel mkb’ers nog niet op ingericht’, legt Sven uit. Terwijl er zoveel kan; een vast nummer koppelen aan een mobiel toestel en bellen via Teams in plaats van een telefooncentrale. ‘Daar is extra data voor nodig zodat de verbinding goed blijft als tientallen medewerkers vanuit huis inloggen.

ONZE MISSIE
Het is onze missie u van een zo goed mogelijk advies te voorzien als het gaat om uw telecommunicatie oplossing. Een goede verbinding is hierbij van essentieel belang.

Dat beloven wij!

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS
Directe bereikbaarheid, persoonlijk contact, kennis van uw organisatie en uw business zorgen ervoor dat Mister VoIP u optimaal van dienst is met telecomoplossingen die u verder helpen in uw alledaagse business. Wij zetten telkens dat stapje extra.

ONZE BENADERING
Onze drive voor uitzonderlijke dienstverlening is gebaseerd op de overtuiging dat we niets zijn als u niet tevreden over ons bent. Onze passie om u te helpen uw doelen te bereiken, wat er ook gebeurt, is wat ons echt onderscheidt van onze concurrenten.

6 REDENEN OM VOOR MISTER VOIP TE KIEZEN

Snelle response
Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen of van een antwoord te voorzien.

Zakelijk onderlegd
We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf.

Ervaring
Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom en internet kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien.

One Stop Shop
Wij leveren alles voor een goede internet en telecomoplossing. Zo weet u ook dat wanneer het opgeleverd is, het ook functioneert zoals het zou moeten.

Jip en Janneke taal
Geen moeilijke woorden of technische termen, wij spreken begrijpelijk taal zodat u ook weet wát u krijgt en wat het kan.

100% tevredenheidsgarantie
Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. We zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken. Geen gedoe, geen problemen.


Contactgegevens
Kreitenmolenstraat 33 03
5071 BA UDENHOUT
T: 013-2088888
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -