< Terug naar alle leden

Bertens Tilburg / Oisterwijk Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij dè Citroën-dealer voor Tilburg, Oisterwijk en omstreken. Welkom bij GOEDBETERBERTENS. Al ruim 40 jaar gaan wij steeds een stapje verder voor u, onze klant en bezoeker! GOEDBETERBERTENS is daarom geen loze kreet, maar onze missie die we elke dag weer in praktijk brengen.

Innovaties
Citroën staat al bijna 100 jaar voor durf en innovaties! Geen wonder dat wij bij Bertens diezelfde drive hebben tot vernieuwing en verbetering, elke dag weer. Zonder overigens de persoonlijke aandacht naar onze klanten uit het oog te verliezen!

Zekerheden
Service staat bij Citroën Bertens hoog in het vaandel, dat is een zekerheid waar u van op aan kunt! Niet alleen uw auto krijgt van onze medewerkers de aandacht die hij verdient, ook de bestuurder. Daarom bieden wij onze klanten verschillende voorzieningen aan om het bezoek zo prettig mogelijk te maken.

Eén contact persoon
Van showroom-bezoek, tot proefrit en van verkoopgesprek tot onderhoud en financiering. Bij Citroën Bertens heeft u een vast contactpersoon. Dat is wel zo prettig en makkelijk vinden wij. Zonder overbodige papierwinkel regelen wij alles tot in detail.

Altijd en overal
Omdat onze service niet na zessen ophoudt. En er ook ’s avonds, in het weekend of op vakantie iets kan gebeuren.


Contactgegevens
Kapt. Hatterasstraat 21
5015 BB Tilburg
T: 013-5423030
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1975
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000