< Terug naar alle leden

Dura Vermeer Bouw Zuid Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Bij Dura Vermeer ontwikkelen en bouwen ze al meer dan 165 jaar bewust aan fijne en gezonde leef-, woon- en werkomgevingen. Vanuit een gezamenlijke visie van Dura Vermeer zet Dura Vermeer Bouw Zuid zich als zelfstandige werkmaatschappij in op gebieds- & vastgoedontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw in het zuiden van Nederland. Het creëren van gezonde leef-, woon- en werkomgevingen is het uitgangspunt om de wereld waarin we nu leven door te kunnen geven aan de volgende generaties.

Met 165 jaar ervaring is continuïteit onze belangrijkste drijfveer. Als familiebedrijf richten wij ons op het creëren van lange termijn waarde en op duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en partners. Hierbij handelen we altijd vanuit onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met veiligheid op nummer één.
Veiligheid bij Dura Vermeer betekent iedereen, elke dag, veilig en gezond van en naar huis. We creëren een duurzame veiligheidscultuur en werken continu aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers én die van onze partners. Pro activiteit en verantwoordelijkheid nemen staan daarbij centraal.

OVER DURA VERMEER
In 1855 opende Dura de eerste timmerwinkel op het Rotterdamse Katendrecht. Vermeer begon in 1961 haar wegenbedrijf in Cruquius en in 1998 fuseerden wij tot één Dura Vermeer. Tal van mooie en bijzondere bouw- en infraprojecten later staat er nog steeds een bedrijf met bijna 3000 medewerkers en een omzet van 1,5 miljard euro. En behoren wij tot de top van de meest innovatieve en duurzame bouwbedrijven van Nederland.

Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineren we een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Onze kernactiviteiten betreffen ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en renovatie. Vaak complexe opgaven, waarbij kwaliteit en veiligheid cruciaal zijn. Onze activiteiten zijn gefundeerd op een solide financiële basis en een open en betrouwbare stijl van zaken doen. Dat is onze norm en waar onze klanten zich in herkennen.

Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch bouwen en ontwikkelen we omgevingenwaar geluk en gezondheid voorop staan; nu en in de toekomst. Een gezonde wereld waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. Dat vraagt om een andere manier van leven, ontwikkelen én bouwen. En juist dat zie je terug in de projecten die we met elkaar maken.

Veel collega’s wonen in de regio, we zijn hier thuis. Ons werkgebied kennen we door en door, wat de samenwerking nóg makkelijker maakt. We werken met ruim120 gedreven collega’s daadkrachtig samen, met oog voor elkaar. Persoonlijk en digitaal. Toekomstgericht en grensverleggend. Duurzaam en klantgericht. Onze kernwaarden: met elkaar, daadkracht en grensverleggend


Contactgegevens
Pettelaarpark 1
5216 PC 's-Hertogenbosch
T: 073-5288911
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1855
Vestigingen: -
Jaaromzet: -