< Terug naar alle leden

JM Corporate Finance Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Gewoon helder, met visie
JM Corporate Finance is opgericht in 2009 door Drs. Jan van Wijngaarden en gevestigd in Breda en Amsterdam. Sinds 2020 is Bart Koreman toegetreden als partner. Beiden bevlogen partners staan samen met een team van verschillende ervaren senior adviseurs voor u klaar. Dit team heeft een gedegen trackrecord én bij allen staat u als klant centraal! In de praktijk betekent dit dat wij elke situatie individueel bekijken, wat zorgt voor een op maat gemaakte, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.

Op heldere wijze begeleidt JM Corporate Finance overname transacties in alle branches van het bedrijfsleven. Zowel het MKB als internationale ondernemingen kunnen bij de ervaren experts terecht. Daarnaast werkt JM samen met diverse andere gerenommeerde Corporate Finance adviseurs. Tevens worden opdrachten uitgevoerd voor banken, informal investors, advocaten/curatoren en participatiemaatschappijen.

Inmiddels zijn er 10 adviseurs aan de organisatie verbonden. Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden. Dit maakt topadvisering mogelijk.

Gewoon helder, met visie
Een heldere aanpak is typerend voor onze werkwijze, waarbij u van al onze adviseurs visie kunt verwachten.

Kernwaarden van JM Partners
Full-time specialisten en bedrijfsadviseurs
Pragmatisch
MKB en Internationaal
Maatwerk en risicogericht
Groot netwerk van deskundigen
Constructief en kritisch
Regisseur en dealmaking
Senioriteit en passie
Kwaliteit als primaire focus

Aandachtsgebieden

Bij Corporate Finance trajecten zal alleen een allround adviseur u de noodzakelijke toegevoegde waarde kunnen bieden. Diverse kritische succesfactoren van uw onderneming, de zogenaamde 'value drivers', zijn van belang en verschillende aandachtsgebieden dienen te worden geïdentificeerd.

Dit vereist kennis, kunde, een kritische blik en creativiteit die de JM adviseurs en haar samenwerkingspartners u optimaal kunnen bieden. De ware topadviseur is in staat om vroegtijdig te signaleren welke aandacht aan welke aspecten dient te worden besteed, om zo een professionele afronding van het traject te waarborgen.

Persoonlijke relatie en maatwerk

Een goede persoonlijke relatie is de belangrijkste basis voor de kwaliteit van de advisering. Corporate Finance trajecten zijn immers intensief en veelal langdurig van aard, waarbij de financiële belangen aanzienlijk kunnen zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen is evident. Niet alleen kwantitatieve elementen zijn van belang, ook aan kwalitatieve aspecten dient gedurende het proces aandacht te worden besteed.

JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat passend is, niet alleen gericht op de benodigde expertise, maar ook gericht op die belangrijke 'klik' met de cliënt. In de samenwerking met JM Corporate Finance heeft u één aanspreekpunt en wordt toch een brede, concrete en 'tailor-made' advisering gewaarborgd die leidt tot optimale resultaten en 'win-win' situaties. JM adviseurs houden rekening met uw persoonlijke wensen en reserveren voldoende tijd voor de invulling hiervan.


Contactgegevens
Sint Ignatiusstraat 265
4817 KK Breda
T: 076-8870001
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: -
Jaaromzet: -