Thema: Mediators

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

VDT Advocaten & Mediators: Voordat het écht te laat is!

Okt-Nov 2010

Preventie in de advocatuur is de basis van de visie van VDT Advocaten & Mediators. advocaten zijn duur, procederen nog duurder. Trek daarom tijdig aan de bel voordat vóórkomen de enige mogelijkheid is.

Lees verder
Thumbnail

VDT Advocaten & Mediators: Bedrijven zijn kwetsbaarder

Sept-Okt 2012

Als het moet wordt er keihard geprocedeerd. Maar liever laat VDT Advocaten & Mediators het zover niet komen. “Voorkomen is beter dan genezen”, vindt Eline van den Dungen. “Ondernemers die goed zijn voorgelicht trappen niet zomaar in aansprakelijkheidsvallen.”

Lees verder
Thumbnail

De Voort Advocaten | Mediators: Tijdig ingrijpen voorkomt veel onbehagen

Mei-Juni 2013

Social media zijn hot, maar de schade die zij kunnen aanrichten ook. Dat geldt ook voor de onjuiste toepassing van Arbowetgeving. Drie leden van de negenkoppige sectiegroep arbeidsrecht van De Voort Advocaten | Mediators delen hun expertise.

Lees verder
Thumbnail

De Voort Advocaten & Mediators: Waar is het muizengaatje?

Mei-Juni 2014

Het wetsvoorstel Werk en Zekerheid is door de Tweede Kamer reeds goedgekeurd. In mei debatteert de Eerste Kamer er nog over en dan is de nieuwe wet waarschijnlijk een feit. Er gaat veel veranderen, met name op het gebied van de rechtspositie van flexwerkers. Wat betekent dit voor werkgevers en hoe urgent is het om in actie te komen?

Lees verder
Thumbnail

De Voort Advocaten | Mediators: Superspecialisten

Mei-Juni 2015

In het lichte kantoor van De Voort Advocaten | Mediators ontmoet ik twee jonge advocates. Tineke Noordegraaf-van Dijke en Ineke van de Pas, beiden 33 jaar. Pragmatisch, no nonsense, geschoold en ervaren. En ‘efficiënt empatisch’, zoals ze het zelf omschrijven. Net als collega’s Clemens de Bont, Ilse Melis en Annika Mudde dragen zij twee petten. Die van advocaat en van mediator.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven