< Terug naar alle leden

Van Mossel Volkswagen Tilburg Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een top speler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Dacia, Renault, Mitsubishi en MG. Verder exploiteert zij zeven Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een leasevloot van zo’n 89.000 voertuigen en behorend tot de top 3 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, DirectLease, J&T Autolease en Westlease. Met circa 3.400 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.


Onze missie:
De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.


Onze visie:
Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we door:

Een multibrand strategie onder de paraplu van ons merk ‘Van Mossel Automotive Groep’.
Verdere (internationale) groei in automotive retail, leasing en schadeactiviteiten.
Het optimaliseren van ons relatiebeheer door middel van CRM, internet en Social Media.
Investeringen in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening.
Scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging.
Zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn.


Contactgegevens
Ringbaan-Noord 65
5046 AA Tilburg
T: 013-5321411
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1949
Vestigingen: 63
Jaaromzet: > €5.000.000