< Terug naar alle leden

Van Iersel Luchtman Advocaten Breda Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Van Iersel Luchtman Advocaten behoort met circa 40 advocaten tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van IUROPE. Hierdoor behartigen we ook uw belangen in het buitenland.

We leveren ondernemingen een full service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit. Naast deskundigheid op zeven rechtsgebieden, zijn wij tevens gespecialiseerd in diverse branches. Daardoor weten we precies wat er binnen een specifieke sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat u dagelijks bezig houdt.

Uw belang staat uiteraard centraal. Telkens maken wij een reële inschatting van uw kansen en stellen de juiste strategie vast. Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel, resultaatgericht en staan altijd voor u klaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al 60 jaar in de top van de advocatuur opereren. Hoe complex ook, we gaan geen uitdaging uit de weg. We staan daarbij niet achter u, maar naast u. Want samen, staat u sterker.


Contactgegevens
Wilhelminapark 15
4818 SL Breda
T: 088-9080800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1957
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -