< Terug naar alle leden

Vorstenbosch & Van Tol Branche: Personeel & organisatie, Arbo

Bedrijfsomschrijving

Vorstenbosch & Van Tol, intermediairs op gebied van verzuim en re-integratiebegeleiding, is officieel gestart op 1 januari 2002.

De oprichters zijn Margaret van de Vorstenbosch en Gaby van Tol. Door de gebundelde kennis en ervaring op gebied van zowel arbodienstverlening als HRM werkzaamheden is het voor ons duidelijk dat de werkgever een voorname partij is in het gehele verzuim- en reïntegratietraject en dat met name het kostenaspect (ziektewet) een grote rol speelt bij deze trajecten. Hoe langer de trajecten, hoe meer kosten voor de werkgever. Om de kosten/baten in een goede balans te brengen kan Vorstenbosch & Van Tol, gezien haar kennis en ervaring, een grote bijdrage leveren aan het totaalbeeld.

Communicatie staat bij Vorstenbosch & Van Tol hoog in het vaandel. Door draagvlak te creëren bij zowel werkgever als werknemer worden de beste resultaten behaald.

Momenteel bedient Vorstenbosch & Van Tol ± 3500 medewerkers. De daaraan verbonden werkgevers zijn bedrijven werkzaam in onder andere de (klein) metaal, bouw, kappersbranche, detachering (technisch), elektrotechniek, ICT, scheepsbouw, voedings- industrie, etc..


Contactgegevens
Veemarktkade 8 1025
5222 AE Den Bosch
T: 073-6235522
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -