< Terug naar alle leden

Vos Autobedrijven Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Bij Vos Autobedrijven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Als familiebedrijf hebben we met ons allen de taak om het milieu en de omgeving te koesteren. Daarom is het certificaat Erkend Duurzaam van de Bovag ook belangrijk voor Vos Autobedrijven.

Erkend Duurzaam betekent voor ons dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering. Wij houden rekening met onze producten, onderdelen en natuurlijk ook onze auto’s van Volvo:
* Verkoop van stille en zuinige banden.
* Duurzame materialen in de werkplaats.
* Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte banden, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.
* Zuinig in omgang met energie.
* Duurzame mobiliteit.

Bij Vos Autobedrijven vindt u zuinige en schone Volvo modellen met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. Volvo betekent schone mobiliteit.

Vos Autobedrijven draagt ook bij aan haar maatschappelijke verplichting richting de werknemers. We besteden aandacht aan het welzijn van onze medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten ons familiebedrijf kiezen we ook voor maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van sponsoring van onder andere de stichting Bedrag Voor Een Lach en sponsoring van de Holland Ladies Tour.


Contactgegevens
Van Voordenpark 23
5301KP Zaltbommel
T: 0418515172
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1968
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -