< Terug naar alle leden

SocialFind Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Met sollicitatie funnels & gerichte advertenties op sociale kanalen, vinden wij voor jouw organisatie op korte termijn geschikt personeel.

Verbreed je horizon met SocialFind
Een gigantisch tekort aan personeel, vrijwel iedereen krijgt er anno 2022 mee te maken. In plaats van gebruik te maken van de standaard manieren voor het werven van personeel, utiliseren wij een netwerk wat in staat is om werknemers te bereiken die anders nooit bereikt zouden worden.

Wat is SocialFind?

“NEE, wij zijn geen uitzendbureau, wij zijn een marketingbureau..
Toevallig ook gespecialiseerd in het werven van nieuw personeel. :) ”
— Joost Boogmans, CEO

SocialFind is een nieuw marketingbureau gespecialiseerd in het werven van personeel middels Social Advertising. Met ons jonge en ambitieuze team krijgen wij het voor elkaar om in deze arbeidskrapte tóch meer dan gemiddeld passende sollicitanten en werknemers te vinden voor bedrijven vanuit allerlei verschillende branches.
Dit lukt ons door middel van gericht online adverteren via sociale media kanalen én de daarbij door ons opgezette advertentie funnels.

De history van het bedrijf

Na een lange weg van ontevredenheid als gevolg van de grote arbeidskrapte, hebben 6 jongvolwassenen elkaar weten te vinden in het geklaag over toenmalige werksituaties & de liefde voor ondernemerschap, social media, marketing en de mens.
Met Joost Boogmans aan het stuur, werden de koppen bij elkaar gezet en werden lacherige ideeën omgezet tot een lopend bedrijf. Met achtergronden uit verschillende sectoren, denk hierbij aan b.v. administratieve en ondersteunende dienstverlening, creatieve sectoren, psychologie & marketing, werd de succesformule geboren.

Wij laten mensen bewegen
Nog nooit switchten er zo veel mensen van werkgever als in 2022.
Om deze ‘Latent werkzoekenden’ aan te trekken moet je als bedrijf opvallen en het sollicitatieproces zo gemakkelijk mogelijk maken.

Wij verbazen ons over het feit dat zo weinig bedrijven Sociale media niet of nauwelijks inzetten om zichzelf in kaart te brengen bij potentiële nieuwe werknemers.


Contactgegevens
Brucknerlaan 16
5011 DM Tilburg
T: 013-2092422
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -