< Terug naar alle leden

v.d. Hout Installatie Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

SERIEUZE ZAKEN. NUCHTERE AANPAK. HELDERE OPLOSSINGEN.
Je hebt plannen voor een nieuwe tankinstallatie of je wilt je huidige installatie verruimen of updaten. Dan is het belangrijk dat je grip houdt op het traject en exact weet wat nodig is en wat niet. Bij een (her)classificatie of uitbreiding van je installatie gelden de voorschriften vanuit de vergunning wat vaak voor veel hoofdbrekens zorgt. Dat kan je niet alleen. Waar moet een installatie aan voldoen, wat is de invloed van nieuwe voorschriften zoals PGS 31, moet of kán ik mijn oude installatie opnieuw laten keuren of (her)classificeren, hoe voorkom ik dat mijn productie of dienstverlening stil komt te liggen? Veel vragen, één antwoord: Van den Hout Installatie.

ALTIJD EEN STAPJE VOOR.
Wat wij doen is het ontwerpen, installeren, onderhouden en (her)classificeren van professionele tankinstallaties. De complexiteit is hoog, daarom verkiezen wij een pragmatische benadering. Ons deskundige team staat met de voeten in de klei en weet exact wat er speelt en wat strategisch gezien nodig is voor jouw organisatie. Nu en in de toekomst.

Van den Hout Installatie is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie en nauw betrokken bij branchevereniging VTI.

VAN DEN HOUT INSTALLATIE. AL MEER DAN 70 JAAR.
Wij nemen de verantwoordelijkheid en zorgen dat business en regelgeving constructief samenvloeien. Die visie maakt ons al meer dan 70 jaar erkend partner van de chemische Industrie, industriële bedrijven, waterleiding en -zuivering en rioolwaterzuivering bedrijven, Agro, Feed & Food, transportbedrijven en olie maatschappijen en -handelaren, defensie en (semi)overheden.

OMDAT JE GEEN RISICO KUNT NEMEN.
Als je werkt met (gevaarlijke) vloeistoffen weet je: het komt nauw. Beter gezegd: het moet precies kloppen. Een tank is simpelweg niets waard zonder de juiste installatie. Van den Hout Installatie begrijpt welke transities je als bedrijf kun doormaken en hoe je daar slim op inspeelt. Wij creëren totaaloplossingen voor boven- en ondergrondse tankinstallaties.

- Eén aanspreekpunt gedurende traject
- Vaktechnische expertise en praktische know-how
- Strategische doorvertaling van Nederlandse regelgeving
- Gestructureerde aanpak
- Toepassing van nieuwe inspectietechnieken
- Gecertificeerd voorkeurspartner

KERN VAN ONS BESTAAN
Bepalend voor ons leiderschap, onze dagelijkse beslissingen en voor het plezier dat we hebben in ons werk. Klinkt zo eenvoudig, maar toch raken veel bedrijven door de jaren heen verstrikt in hun beleid. Wij weten waar we vandaan komen en daar blijven we trouw aan.

Expertise
- sterk gekwalificeerde medewerkers die de markt snappen

Betrouwbaarheid
- wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Veerkracht
- een soepele houding maakt alles makkelijker

Continuïteit
- goed gepland traject zodat je bedrijf doorstroomt

Openheid
- tweerichtingsverkeer in communicatie en goed overleg

Veiligheid
- geen quick fixes maar doordachte oplossingen

EXPERTISE IN BOVEN- EN ONDERGRONDSE TANKINSTALLATIES.
Vooruitdenken en meewerken: dat is wat wij doen. Wil je verzekerd zijn van een betrouwbare tankinstallatie die volledig voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Een systeem dat nu perfect werkt, maar dat ook is ingericht op de toekomst van je bedrijf en strookt met de ontwikkelingen in de markt?

Van den Hout Installatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, (her)classificeren, onderhouden en amoveren van boven- en ondergrondse tankinstallaties. Daarnaast zijn wij BRL K903/ SIKB7800 gecertificeerd partner voor het onderhouden en keuren van opslag- en distributiesystemen (doseerkasten, vulsystemen enz.) van alle voorkomende (milieubedreigende) vloeistoffen.


vd Hout Installatie - bedrijfspand

NIEUWBOUW: TOTAALSERVICE & VOLLEDIGE ONTZORGING.
Voor nieuwbouwprojecten heb je vrijwel altijd een BRL K903/ SIKB7800 erkend installateur nodig. Door onze jarenlange ervaring in de tankinstallatiebranche garanderen we je totaalservice met volledige ontzorging. Ook zorgen we ervoor dat zowel de tankinstallatie als grote onderdelen direct op de projectlocatie worden geplaatst en getest. Dat alles conform de BRL K903/ SIKB7800. Doordat we met een compact team van deskundigen werken, verloopt de voorbereiding en planning uiterst gecontroleerd zodat de continuïteit van je bedrijf gewaarborgd is.

ONDERHOUD, KEURING & (HER)CLASSIFICATIE.
Tankinstallaties dienen professioneel onderhouden en gekeurd te worden zodat ze voldoen én blijven voldoen aan de PGS 28 (ondergrondse tankinstallaties) en de PGS 30 (vloeibare brandstoffen bovengrondse tankinstallaties en aflever-installaties) en de nieuwe PGS 31 richtlijn. Uitgerust met de laatste inspectie-technieken verzorgt Van den Hout Installatie de jaarlijkse en periodieke (10-15 jaarlijkse), complete (her)keuring van boven- en ondergrondse tankinstallaties. Wij staan als partner aan jouw kant en gaan indien gewenst ook voor je in overleg voor een mogelijk gunstige aanpassing van je huidige vergunning.

SANERINGEN.
Ook het amoveren van boven- en/of ondergrondse installatie verzorgen wij volledig voor je, inclusief bodemonderzoek en noodzakelijke voorbereidingen. Na afronding van deze werkzaamheden ontvang je een sanering-certificaat op basis van de BRL K902/904 alsmede de vernietigingsverklaring van de tank(s) en alle benodigde wettelijke documenten.


Contactgegevens
Jules de Beerstraat 8
5048 AH Tilburg
T: 013-5358155
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -