< Terug naar alle leden

VSB Wellness Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

SPECIALIST IN MAATWERK WELLNESSPROJECTEN
VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness projecten. Voor het complete traject, van ontwerp tot realisatie. VSB werkt met grote opdrachtgevers én met particulieren. Voert eenvoudige opdrachten uit en heeft ruime ervaring met grootschalige en complexe projecten. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij. Ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellness wereld zit daarom in ons assortiment.

MAATWERK
ALTIJD EEN SAUNA DIE BIJ U PAST
Misschien ligt hier wel de sterkste kracht van VSB Wellness. Luisteren naar individuele wensen, passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. Met oog voor detail, smaak en interieur, voor comfort, budget en tijdpad.

VAKMANSCHAP
ONTWERP OP MAAT
Vaak wordt vergeten dat het realiseren van wellnessvoorzieningen mensenwerk is waarbij vakmanschap een grote rol speelt. VSB wellness werkt daarom uitsluitend met de beste producten en met hoog gekwalificeerde mensen met ruime ervaring. Met passie voor hun vak. En dat al 30 jaar lang.

KENNIS
THUIS IN WELLNESS
Al jarenlang bouwt VSB Wellness aan kennis en vakmanschap. Met recht durft VSB Wellness te stellen dat het aanbod en de expertise uniek zijn. Het meest complete wellnessaanbod is vanuit eigen productie leverbaar. Van privésauna tot complex wellnesscentrum, van whirlpool tot belevingsdouche, van zwembadcomplex tot stoomcabine.

UITDAGING
IEDER PROJECT EEN NIEUWE UITDAGING
Naast functionaliteit speelt uitstraling een belangrijke rol. Iedere opdrachtgever heeft daarbij zijn eigen gedachte. VSB wellness helpt graag die gedachten vorm te geven.

PROFESSIONEEL
CONTINU INVESTEREN IN PRODUCTONTWIKKELING
VSB Wellness heeft een veelomvattende ervaring, kent de situaties binnen de sector als geen ander. Een continue investering in productontwikkeling en innovatie ligt hieraan ten grondslag.

PARTNERSHIP
SAMENWERKING
Gerenommeerde architecten en vooraanstaande designers delen hun creatieve ideeen graag met ons. Samen met deze specialisten weet VSB Wellness de meest hoogstaande ideeën om te zetten in concrete wellnessconcepten.

SOLIDE
VARIATIE VAN SIMPEL TOT COMPLEX
Van eenvoudige saunacabines tot complete wellnesscomplexen; VSB Wellness heeft alle variaties in haar portefeuille. Een hele lijst van referenties is beschikbaar.

UITDAGING
IEDER PROJECT EEN NIEUWE UITDAGING
Naast functionaliteit speelt uitstraling een belangrijke rol. Iedere opdrachtgever heeft daarbij zijn eigen gedachte. VSB wellness helpt graag die gedachten vorm te geven.

TOPMERKEN
BEST OF THE BEST
VSB Wellness is heel selectief als het om merken en producten gaat. Alleen met de beste merken gaan we in zee. Kwaliteit gaat boven alles. VSB Wellness hecht er waarde aan achter zijn producten te staan.

TRENDSETTER
VSB ALS TRENDSETTER
VSB Wellness kiest ervoor geen trendvolger maar een trendsetter te zijn. Materiaalkeuze, met alle voor-en nadelen op een rijtje, het vakmanschap van onze medewerkers als bagage.


Contactgegevens
Sprenkeleind 18-20
5087 LD Diessen
T: 013-5047000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -