< Terug naar alle leden

DSP Nederland Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2001 heeft DSP van haar gekoesterde passie voor treinmotoren, haar werk gemaakt. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende, sterk groeiende en dynamische organisatie, bestaande uit twee businessunits: DSP Diesel en DSP Electrics. Binnen deze organisatie onderhouden en herstellen 45 goed opgeleide professionals motoren, transmissies, aggregaten en andere hydraulische powertrain producten.

Als nummer één op de spoormarkt zijn wij ons ervan bewust dat de klant zich beweegt in een steeds veranderende markt. Door voortdurende innovatie met behulp van grotendeels zelf-ontwikkelde technologie zorgen wij ervoor dat we de klant voorzien van de nieuwste, beste en meest duurzame technologieën. Onze professionals – die ook inzetbaar zijn op locatie – denken mee, ontzorgen en staan dag én nacht tot uw dienst!

Revisie, reparatie en onderhoud aan motoren en componenten
Als toonaangevend familiebedrijf repareren, reviseren en testen we aandrijfsystemen en componenten van spoorwegmaterieel en zwaar rollend materieel. Dit doen we voor alle merken en types van zowel dieselmotoren, powerpacks, transmissies en andere railgerelateerde componenten zoals compressoren, turbo’s, koelsystemen en hydrauliek. Zo zorgen we ervoor dat uw materieel efficiënt, effectief en betrouwbaar presteert en dat uw personen- en goederenvervoer tegen een zo laag mogelijke kostprijs gebeurt.

Wij begrijpen als geen ander dat een betrouwbare en veilig functionerende aandrijflijn cruciaal is. Daarom voeren we diagnoses uit en geven we advies, bij ons in de werkplaats of bij u op locatie. Dagelijks werken we samen met railvervoerders aan betrouwbare high-performance rail-based mobility oplossingen en services. Dit doen we zowel nationaal als internationaal in landen zoals Nederland, Polen, Duitsland, België, Tsjechië en Spanje.

AANDRIJFSYSTEMEN
Wilt u dat uw vloot goed blijft presteren? DSP is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren, reviseren en testen van aandrijfsystemen, waaronder dieselmotoren, powerpacks, tractiemotoren en transmissies voor railtoepassingen. We verzorgen het gehele revisieproces: van het uitbouwen van uw motor op locatie tot de kleinste technische onderhoudswerkzaamheden. Samen werken we toe naar het meest optimale rendement van uw vloot.

COMPONENTEN
Componenten zorgen ervoor dat uw vloot daadwerkelijk optimaal presteert. Daarom hebben we ons ook gespecialiseerd in hydraulische componenten, koelsystemen, startmotoren, dynamo’s, brandstofsystemen, compressoren, turbo’s en krukassen. Van het repareren, monteren en reviseren van componenten tot het uitgebreid testen ervan op onze hightech proefstand. Samen beperken we ongewenste stilstand tot een minimum.

SERVICES
Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en alle noodzakelijke certificaten om vakkundig onderhoud aan uw vloot uit te voeren. Onze buitendienst komt graag bij u langs op locatie voor onderhoud, revisie, diagnose en advies. Ook het belast proefdraaien op onze eigen proefstand en het leveren van nieuwe originele onderdelen voor uw spoorwegmaterieel behoren tot de mogelijkheden. Samen houden we u letterlijk en figuurlijk op het juiste spoor.

DIESELMOTOREN
Uw dieselmotor weer in topconditie? DSP reviseert, repareert en onderhoudt dieselmotoren in onze werkplaats of bij u op locatie. Dit doen we voor toonaangevende merken als MTU, Caterpillar, Mercedes, MAN, Cummins, Paccar (DAF), Deutz en MGO. Hiermee verlengen wij de levensduur van uw motor en zorgen we ervoor dat uw vloot optimaal blijft presteren.

PROEFSTAND
Uw motor laten proefdraaien? In onze werkplaats beschikken we over drie uitgebreide, hightech proefstanden waarmee we de prestaties van uw motor tot in detail kunnen meten. Op basis van verschillende metingen, waaronder vermogensmetingen en emissiemetingen, stellen we een testrapport op waarin we belangrijke parameters vermelden. Op deze manier wordt de kwaliteit aantoonbaar gewaarborgd en zorgen we voor een goed werkend product.


Contactgegevens
Ledeboerstraat 47
5048 AC Tilburg
T: 013-8200180
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000