< Terug naar alle leden

VLC & Partners Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Met ongeveer 450 medewerkers bedienen wij heel Nederland. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord. We zoeken ook altijd de verbinding met specialisten buiten ons bedrijf. Zo hebben we bijvoorbeeld casemanagement geïntegreerd in onze dienstverlening met als doel om werkgevers te ondersteunen bij publieke en private inkomenszekerheid en een besparing te realiseren op onnodige kosten rond ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Op 1 januari 2017 heeft het toenmalige Van Lanschot Chabot branchegenoot Mandema & Partners overgenomen, beide bedrijven zijn verder gegaan onder de naam VLC & Partners B.V. Vanaf 1 januari 2019 is ENgage Werkgeversadvies een 100% dochtermaatschappij van VLC & Partners B.V. Daarmee hebben we onze dienstverlening rondom strategisch verzuimmanagement verder uitgebouwd. Sinds 1 juli 2019 kunnen wij ook Kuysten Advies en Zekerheid tot VLC & Partners B.V. rekenen. In mei 2020 is Kramer Assurantiën overgenomen en met ingang van 1 januari 2021 is Van Luin Assurantiën ons komen versterken. De -vooralsnog- laatste overname dateert van 16 februari 2021 toen Westenburg Assurantiën ons is komen versterken.

Deze overnames bevestigen de groeiambitie van VLC & Partners. Groei is noodzakelijk om een betere positie te verwerven waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. De overgenomen bedrijven hebben een sterk profiel in hun regio en veel expertise op hun respectievelijke vakgebieden en sectoren. VLC & Partners neemt hierdoor een unieke positie in. Samenwerking met gespecialiseerde kantoren, gecombineerd met een hoog serviceniveau en vergaande digitalisering, leidt tot een aantrekkelijke propositie voor groot MKB en de mid-corporate markt.


Het volmachtbedrijf: Chabot Assuradeuren

Chabot Assuradeuren is een volmachtbedrijf dat als gevolmachtigd agent optreedt namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Chabot Assuradeuren is een 100% zustermaatschappij van VLC & Partners B.V. Het volmachtbedrijf werkt exclusief voor ons en treedt dan ook op als huisverzekeraar. Met haar producten en diensten sluit zij volledig aan bij de doelgroep bediening van VLC & Partners.


Contactgegevens
Statenlaan 8
5200 BZ Den Bosch
T: 073-6924692
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1769
Vestigingen: 3
Jaaromzet: > €5.000.000