< Terug naar alle leden

Joost van Steen

Teamleider/Consultant Credit Risk bij VLC & Partners

Stuur contactverzoek LinkedIn

VLC & Partners Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance.

Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 250 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

We zoeken ook altijd de verbinding met specialisten buiten ons bedrijf. Zo hebben we recent casemanagement geïntegreerd in onze dienstverlening met als doel om werkgevers te ondersteunen bij publieke en private inkomenszekerheid en een besparing te realiseren op onnodige kosten rond ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Vanaf 1 januari 2019 is ENgage Werkgeversadvies een 100% dochtermaatschappij van VLC & Partners B.V. Daarmee bouwen we onze dienstverlening rondom strategisch verzuimmanagement verder uit.

Het volmachtbedrijf: Chabot Assuradeuren
Chabot Assuradeuren is een volmachtbedrijf dat als gevolmachtigd agent optreedt namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Chabot Assuradeuren is een 100% zustermaatschappij van VLC & Partners B.V. Het volmachtbedrijf werkt exclusief voor ons en treedt dan ook op als huisverzekeraar.

Specialisaties:
Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), Risicomanagement, Accountmanagement, Broking, Liability.


Contactgegevens
Statenlaan 8
5200 BZ Den Bosch
T: 073-6924692
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1769
Vestigingen: 3
Jaaromzet: > €5.000.000