< Terug naar alle leden

Van Geel Heftruckservice Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 40 jaar is van Geel Heftrucks een begrip in de wereld van intern transport. Als officiële Toyota dealer voor Noord-Brabant staan we garant voor de beste service en oplossingen, altijd.

Sinds 2021 maakt Van Geel heftrucks onderdeel uit van de Prins Holland groep in Maasdijk. Samen helpen we je bij het vinden van het juiste intern transport voor uw bedrijf en bieden daarnaast een service die ongeëvenaard is. Daarmee hoeft u zich alleen nog te focussen op de bedrijfsvoering van uw eigen onderneming.

Heftrucks, pallettrucks, dieselmotoren, generatoren en wielladers. Vanuit de vestigingen in Maasdijk, Tilburg en Lympne (UK) worden deze machines verkocht, verhuurd en onderhouden. Als de producten niet bestaan worden ze wel gemaakt; Prins heftrucks, Gelift hoogwerkers en plantenvorken zijn maar een aantal voorbeelden van in eigen beheer en ontwikkelde en geproduceerde producten.

Prins Mechanisatie en Van Geel Heftrucks in Tilburg importeren, produceren, verkopen en verhuren machines voor intern transport. Met 30 monteurs wordt in een groot gedeelte van Noord Brabant, Zuid Holland de service voorzien. De groep heeft een verhuurvloot van ongeveer 1500 machines om de klanten in de behoefte voor korte of lange termijn te voorzien. Prins Forklifts UK opereert in het zuiden van Engeland en importeert en distribueert daar de Prins heftrucks die in Maasdijk gebouwd worden. Daarnaast is er ook een uitgebreid programma van ander machines te koop of te huur.
Met meer dan 100 mensen zijn we elke dag bezig. Meer dan 30 servicemonteurs zorgen voor het onderhoud, drie vrachtauto’s voor transport en diverse grote magazijnen met veel voorraad voor een snelle, just-in-time levering. Deze leveringen vinden niet alleen in NL en UK plaats maar naar ook naar landen als Australie, USA, Belgie en vele meer.

Prins Motoren is de importeur voor Kubota dieselmotoren en verkoopt die met name aan machinebouwers in Nederland, Belgie en Spanje. De kwaliteit van Kubota is boven elke twijfel verheven. Samen met de logistiek van Prins Motoren en de kennis om deze op de juiste manier in te machine is deze combinatie uitermate succesvol en de grootste motorenleverancier van Nederland.


Contactgegevens
Aresstraat 26
5048 CD Tilburg
T: 013-4683978
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: Aresstraat 26
Jaaromzet: > €5.000.000