< Terug naar alle leden

Censor Voor de verandering Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

WIJ ZIJN CENSOR | VOOR DE VERANDERING en wij helpen bedrijven het tempo van een snel veranderende markt bij te houden. Voor de verandering gebruiken wij QRM omdat we daarin geloven. QRM is een bedrijfsbrede strategie die leiderschap persoonlijker maakt en mensen slimmer laat samenwerken, met als doel de doorlooptijd van orders/opdrachten drastisch in te korten. Met QRM groeit uw bedrijf in vele opzichten en wordt u sneller dan ooit in het leveren van producten en diensten. Verder verhoogt QRM de winstgevendheid, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen.

Wij realiseren:
- Optimale samenwerking door training, opleiding en coaching (sociaal systeem versterken);
- Procesoptimalisatie door bedrijfs- en werkprocessen slimmer in te richten met behulp van bedrijfsstrategieën als LEAN en QRM (technisch systeem);
- Organisatieveranderingen en –verbeteringen door het begeleiden, uitdenken en werkend maken van celstructuren (organisatiestructuur).

Uniek in onze aanpak is de sterke aandacht voor het menselijke aspect bij het verbeteren en stroomlijnen van organisatieprocessen. We reduceren wachttijden in processen en verkorten daardoor de doorlooptijd. Wij werken daarbij vanuit de dagelijkse praktijk van de medewerker en richten hiërarchie, bureaucratie en communicatie binnen organisaties zodanig in dat de klant een centrale plaats in de organisatie krijgt. En we leren medewerkers meer en divers te laten samenwerken in (verbeter)cellen. Zo realiseren we duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

QUICK RESPONSE MANUFACTURING BY CENSOR. ZO BRENGEN WIJ JE ERNAAR TOE.
Met deze 4 pijlers wordt je organisatie concurrerender in een snel veranderende markt.

1. Denk in tijd
Stop met denken in kosten. Start met denken in tijd. Het verminderen van wachttijden in het totale proces. Daar draait alles om bij QRM by Censor.

2. Anders organiseren
Afdelingen binnen een bedrijf gaan maar al te vaak hun eigen gang en staan daardoor een vlotte doorstroming in de weg. QRM by Censor transformeert afdelingen naar samenwerkende klantteams.

3. Systeem dynamica
In onze visie is 100% bezetting niet waar het om draait. Denken in kosten is denken aan optimale bezetting. Denken in tijd is denken aan optimale doorstroming. En daarin ligt de echte winst!

4. Bedrijfsbrede aanpak
De meeste problemen met producten zijn niet ontstaan op de plek waar ze zichtbaar worden. Wij werken daarom aan het hele proces, van opdracht tot levering. Want procesverbetering pak je aan in de volle breedte, systeembreed.Contactgegevens
Burgemeester Stekelenburgplein 199 Unit 1.8
5041 SC Tilburg
T: 013-5215615
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000