Thema: Veranderingsprocessen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: De kunst van het falen

Mei-Juni 2016

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren geëxperimenteerd met een bepaalde vorm van zelfsturende teams. Dit sluit aan bij de trend om minder te leunen op controle en managers; er wordt meer uit mensen zelf gehaald. Is zelfsturing meer dan een term uit een marketingboek? Is het een trend die snel weer overwaait of wordt het de werkwijze van de toekomst? En wat zijn de ervaringen in de praktijk? Gespreksleider Bert Damen vraagt het aan de negen deelnemers van het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Studio Spaak: Rustig aan, Tilly!

Juli-Aug 2023

Tijdens de BOB Masterclass in Boxtel heb je kennis kunnen maken met de vier archetype werknemers, zoals Touwtjes-in-handen Tilly en Rick Kom-niet-aan-mijn-prittstift. De cabareteske ‘Zo ben ik nu eenmaal show’ is een geweldig teamuitje maar je kunt het ook inzetten als je veranderingen in je organisatie wil doorvoeren.

Lees verder
Thumbnail

Hence: Iedereen deugt, de vraag is waarvoor

Sept-Okt 2011

Ga d’r maar aan staan; een bedrijf zo ver krijgen dat het weer lekker draait. Hence uit Tilburg heeft al 15 jaar ervaring met veranderings-processen binnen management en organisatie. Soms confronterend, vaak verrassend.

Lees verder
Thumbnail

Route5: De angst voorbij, het lef tegemoet

Sept-Okt 2014

Change or Die! Route5 begeleidt organisaties die in verandering zijn en focust zich daarbij op het gedrag van mensen. Het ziet het gedrag van mensen als schakel tussen plannen en het realiseren van doelen. De nadruk ligt op praktisch en concreet. Welkom in de 21e eeuw.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven