< Terug naar alle leden

TES Installatietechniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

TES brengt techniek tot leven!

Als full service installatiebedrijf leveren wij klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Deze oplossingen bieden wij vanaf ontwerp tot realisatie en vanaf realisatie tot End-of-life. Waarom zou u juist voor ons kiezen als installatiebedrijf?

Wij leveren vakkundig, veilig en duurzaam maatwerk
Voor onze (totaal)oplossingen maken wij gebruik van de modernste inzichten, technieken en standaarden, ook op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Kortom: wij garanderen u vakkundige, veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen op maat die aan de hoogste wettelijke normen voldoen.

Wij streven naar maximale efficiëntie en toegevoegde waarde
Met zo’n 162 betrokken TES-medewerkers en onze leveranciers kijken we continu naar verbetermogelijkheden in onze werkwijze en in het gebruik van installatiematerialen en -technieken. We streven naar maximale efficiëntie, minimale kosten en maximale toegevoegde waarde voor u en voor het milieu. Hierdoor kunnen we u nog beter, sneller en duurzamer van dienst zijn. We werken dus lean & green.

Wij hebben een eigen opleidingscentrum
We stellen hoge eisen aan ons personeel, zowel aan hun expertise als aan hun klantgerichtheid. Daarom hebben wij een eigen opleidingscentrum. Als erkend leerbedrijf leiden we hier onze medewerkers verder op, zodat ze nog beter worden in hun vak en ze pas tevreden zijn met hun werk als u dat bent.

Wij zijn 24/7 bereikbaar
Voor service en onderhoud zijn we 24/7 bereikbaar. We schakelen direct als u zich bij ons meldt. Bij uw eerste contact met ons krijgt u één aanspreekpunt die voor u altijd bereikbaar is.

Wij hebben 35 jaar ervaring in de grootste gebouwencomplexen
Denk hierbij aan panden voor industrieën, dienstverlenende bedrijven, kantoren, retailers, horecabedrijven, onderwijsinstellingen, penitentiaire inrichtingen, distributie- en logistieke centra, zorginstellingen, sportcentra en hotels.

Wij maken vooraf de totaalkosten op langere termijn inzichtelijk
Doordat wij u inzicht geven in de langere termijnkosten van ontwerp, realisatie en onderhoud kunt u optimaal gefundeerde keuzes maken.

Wij komen graag bij u langs
Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze specialisten bezoeken u graag voor een helder en duurzaam totaaladvies.


Contactgegevens
Dr Hub van Doorneweg 42
5026 RA Tilburg
T: 013-4678200
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000