< Terug naar alle leden

Transportbedrijf René Lammers Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

We rijden voor een bedrijf die voorziet in onderhoud van de spoorwegen. Dit is uiteraard heel bijzonder en je moet er zeker geen 8 tot 5 mentaliteit voor hebben. Dit is 24/7 !!! Maar ook zo geweldig om te doen. Wij verzorgen vanuit kantoor ook de algehele planning voor ze, zodat alles op tijd op de goede plaats staat. En dat gaat met name over allerlei soorten machines die gebruikt worden op en aan het spoor. Verder ook nog voor de toebehoren hierbij. Denk dan met name aan containers, units en aan diverse soorten materialen.

Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hout- en bouwmaterialen. Hiervoor rijden 3 auto’s vast in de kleuren van het desbetreffende bedrijf. Deze auto’s zijn allen voorzien van een afzetbak en kooiaap. Er wordt geleverd rechtstreeks op de bouw, bij de bouwbedrijven zelf, of bij particulieren.

Een bedrijf dat in eigen werkplaats hardhouten kozijnen maakt. Deze worden vervoert naar grote nieuwbouw projecten of kleine particulieren.

Ook is er een bedrijf waar wij al het vervoer verzorgen. Zij doen hoofdzakelijk in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van sporthallen, zwembaden, scholen, brandweerkazernes. Hiervoor worden units, containers, kozijnen en steigermaterialen en diversen voor vervoerd.

Al eerder kwam het bedrijf aan bod wat voorziet in de behoefte van waterleiding-materiaal. Dit wordt geleverd aan nieuwbouwprojecten en renovaties. Men moet dan denken aan lengtes PVC buizen en pallets materiaal. Dit alles moet altijd zelf gelost worden met de autolaadkraan.

Er is ook nog een bedrijf waarvoor wij het hele vervoer verzorgen in Nederland, België en Duitsland. Zij maken zelf zaagmachines en dan vooral voor de grote bouwmarkten. Hiervoor hebben wij in de loop der jaren ook een behoorlijke kennis opgebouwd

Dit alles is een kleine greep uit waar wij goed in zijn. Het vervoeren van A naar B met de meest bijzondere en vaak niet alledaagse materialen. Maar ook voor de gewone dingen bent u bij ons op de juiste plek en op het goede moment.

Dus aarzel niet, neem gerust contact met ons op !!!


Contactgegevens
Nassaulaan 83
5251 JB Vlijmen
T: 073-5116297
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1961
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -