< Terug naar alle leden

GWS Printing Systems Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

GWS Printing Systems is een wereldwijde leverancier van premium webfed offsetpersen, hulpmiddelen en aanverwante systemen voor de grafische industrie. In de afgelopen 30+ jaar heeft GWS zich ontwikkeld van een traditionele handelsonderneming tot een zeer gespecialiseerde leverancier van technische projectoplossingen. Dit omvat diensten voor engineering, projectbeheer, installatie, training en service na verkoop.

Er is een gespecialiseerd team van interne consultants beschikbaar om de behoeften van uitgevers en drukkers vast te stellen om oplossingen op maat samen te stellen.

Het GWS-concept is uniek. Naast het leveren van complete webfed offsetperssystemen, biedt GWS technische geavanceerde oplossingen voor persupgrades, webbreedtemodificaties, oplossingen met variabele webbreedte, persherconfiguraties en de gerelateerde services voor demontage, transport, installatie, training en after-salesondersteuning. Op de eigen engineering- en ontwerpafdeling van GWS zijn in de loop der jaren een aantal nieuwe producten ontwikkeld, zoals de compacte GWS invoer- en uitvoermodules, singelsystemen en de variabele baanbreedte-kit voor dubbelbreedtepersen.


Contactgegevens
Industrieweg 6
5145 PV Waalwijk
T: 088-4977777
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1985
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -