< Terug naar alle leden

Van Wees Waalwijk Machines Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Op het gebied van machines en services maakt Van Wees Waalwijk alles op klantspecificatie. Een specialisme dat in onze decennialange ervaring nadrukkelijk gestalte heeft gekregen. Onze eindproducten variëren van eenvoudig plaatwerk tot hightech speciaalmachines voor het automatiseren van complexe productieprocessen. Oplossingsgerichtheid is daarbij ons sterkste punt. Bij elke opdracht maken we dat waar. Dag in, dag uit.
Van Wees Waalwijk is thuis in diverse Branches zoals speciaalmachinebouw, robotica, voedingsindustrie, service en onderhoud, metaalbewerking en ultrasoon/laserlassen. Bij Van Wees Waalwijk houden we ons bezig met:

INNOVATIE EN PRODUCTONTWERP:
Elke industriële vraag is een uitdaging op zich, want elke situatie is bijzonder. Vanaf het eerste moment denken we daarom met u mee en kijken naar een optimale oplossing.

PRODCUTIE
Van Wees Waalwijk staat bekend vanwege de hoge leverbetrouwbaarheid en de uitstekende kwaliteit, wat door bedrijven zoals Marel maandelijks gemeten en beoordeeld wordt.

TURN-KEY
Dankzij onze jarenlange en brede expertise in diverse branches zijn we in staat om complete turn-key projecten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering te verwezenlijken.

SERVICE
Als het om service gaat kunt u op ons rekenen. Onze monteurs staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het in bedrijf stellen, inspecteren, onderhouden, repareren en reviseren van machines.

Geschiedenis
Van smid naar hightech machinefabriek, dat is de geschiedenis van Van Wees Waalwijk in het kort. Smid Frans van Wees begon in 1905 met het produceren van stansmessen voor schoenfabrikanten en het repareren van machines. In de jaren zeventig en tachtig zorgden zijn kleinzonen voor een verbreding van het bedrijf naar andere branches zoals de voedingsmiddelen- en de kunststofindustrie.

Van Wees Waalwijk richt zich op de toekomst als hightech machinebouwer en constructiebedrijf. Meedenken en maatwerk zijn daarbij de sleutelwoorden, alles wordt op klantspecificatie ontwikkeld. Als Andries van der Werf in 1998 de leiding van de familie Van Wees overneemt, blijft deze traditie van kracht. Zo is het bedrijf na meer dan 100 jaar springlevend en bruisend van ambitie.


Contactgegevens
Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk
T: 0416-673967
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1905
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000