< Terug naar alle leden

Acer Computer Branche: ICT & Telecommunicatie, Hardware

Bedrijfsomschrijving

Acer, dat in 1976 werd opgericht, is vandaag de dag een van 's werelds grootste ICT-bedrijven en is aanwezig in meer dan 160 landen. Met het oog op de toekomst richt Acer zich op het creëren van een wereld waarin hardware, software en diensten in elkaar overvloeien om nieuwe mogelijkheden te creëren voor zowel consumenten als bedrijven. Van servicegerichte technologieën tot het internet der dingen, gaming en virtual reality, de ruim 7.000 werknemers van Acer zetten zich in voor onderzoek, ontwerp, marketing, verkoop en ondersteuning van producten en oplossingen die barrières tussen mensen en technologie doorbreken.

Het productaanbod van Acer bestaat onder meer uit laptops en desktop-pc’s, monitoren, projectoren en cloudoplossingen voor op de werkvloer. De drie gebieden waar de focus van Acer vooral ligt zijn: Gaming (Predator), Chromebooks en ConceptD. ‘’Tijdens de verbouwing van het pand het afgelopen jaar zijn er ruimtes gecreëerd met de look & feel van deze drie focusgebieden’’, aldus countrymanager Benelux Acer Bart Janssen.

ConceptD
ConceptD is het nieuwste merk van Acer en is een doorontwikkeling van Predator toegespitst op de grafische doelgroep. ConceptD focust zich dan ook vooral op een notebook voor grafische werkzaamheden, gericht op kleurechtheid, een neutraal design en geruisloosheid.

Gaming (Predator)
Predator is een game notebook die Acer blijft ontwikkelen. Het Predator-gamingmerk bestaat uit een complete serie superieure gamingapparaten ontwikkeld voor en door verwoede gamers. Hoewel Predator niet het eerste gamingmerk in deze uiterst competitieve branche is, springt het er zeker uit dankzij de branding, communicatiestrategie en ultieme productervaring.

Chromebook
Het besturingssysteem is steeds vaker leading. Veiligheid en delen van hardware spelen daarin een grote rol; gebruikers willen overal en op verschillende devices veilig kunnen inloggen. Acer besloot vroegtijdig te investeren in producten met Chrome OS, waardoor Acer nu marktleider in Chromebooks is. Daarnaast gebruiken steeds meer zakelijke klanten het Google-besturingssysteem en Acer blijft de lat steeds hoger leggen om aan zakelijke (en particuliere) klanten het allerbeste te kunnen bieden.

Acer gelooft in gebruikers die hun ervaringen delen. Daarom werkt het bedrijf samen met influencers, maar neemt het bedrijf ook de suggesties van haar klanten mee in de ontwikkeling van nieuwe systemen en producten. Enkel met oprechte ambassadeurs kun je een duurzaam netwerk opbouwen!


Contactgegevens
Europalaan 89
5232 BC Den Bosch
T: 073-6459504
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000