Thema: Hardware

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Lid in de spotlight: Eric Schouwenaars

Nov-Dec 2014

Eric Schouwenaars Hyprotech

Lees verder
Thumbnail

Adeco: We zoeken het dichter bij huis

Mrt-Apr 2021

Adeco zat in de luxe positie dat het werk kwam ‘aanwaaien’. Totdat het coronavirus zijn intrede deed. Het project engineeringsbureau, dat voornamelijk actief is in Afrika, de Caraïben en het Verre Oosten, zoekt het nu dichter bij huis: ‘Wat je ver zoekt, kan ook gewoon bij je om de hoek zitten.

Lees verder
Thumbnail

Acer: Het liep storm

Mei-Juni 2021

‘Koop jij nog weleens een dvd of cd? Of heb je net als velen een abonnement op Spotify of Netflix afgesloten?’, vraagt Bart Janssen, country manager van Acer computers Benelux. Volgens hem verkiezen mensen steeds vaker een oplossing boven bezit. Zo ook bij de zakelijke aanschaf van pc’s en laptops. ‘Met Device as a Service (DaaS) heb je altijd de nieuwste én werkende devices beschikbaar, inclusief support. Flexibel, schaalbaar en passend bij een wisselend personeelsbestand.‘

Lees verder
Thumbnail

ACES Direct: Human touch

Juli-Aug 2012

De passie voor dienstverlening en de producten zit in de genen. Bij internetbedrijf ACES direct in Tilburg draait alles om de persoonlijke klik in It. Product- en Marketing Manager Eric Gielen en Commercieel Manager Sven van Boxtel over de bijzondere bedrijfsfilosofie: “We willen de absolute top in de branche bereiken. Door het leveren van maatwerk en het bieden van een optimale service met klanttevredenheid als resultaat.

Lees verder
Thumbnail

DataDestroyer: Geen overbodige luxe

Juli-Aug 2013

U besluit nieuwe computers aan te schaffen, mooi. maar wat gebeurt er met de oude? Worden deze ingeruild, vernietigd of aan personeel gegeven? DataDestroyer heeft hierover nagedacht.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven