< Terug naar alle leden

BAM Works Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

"Werken bij BAM Works betekent werken in een warme en persoonlijke organisatie waar jij als mens centraal staat. Hier vind je een bedrijf vol met collega's die elke dag willen groeien, als persoon én als professional. BAM Works vindt groei en werkgeluk erg belangrijk. "

Onze missie

Wij zijn een warm familiebedrijf en bestaan al meer dan 25 jaar. We denken als een BAM Works team, samen met al onze medewerkers. Ook met jou straks dus.

We regelen alles goed voor jou. We bieden goede en veilige huisvesting dicht bij je werkplek. We zorgen voor een goede introductie en persoonlijke begeleiding. Je krijgt een eigen jobcoach die jouw taal spreekt. Hij of zij maakt je wegwijs bij de start. Samen met je jobcoach bespreek je ook regelmatig hoe je je werk vindt en wat je eventueel nog wilt leren of oppakken. Zo blijf je groeien en helpen we je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Onze opdrachtgevers en onze medewerkers willen het liefst zekerheid. Dat begrijpen wij en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je het hele jaar kunt werken, en zoveel mogelijk bij dezelfde bedrijven. Natuurlijk houden we graag rekening met je persoonlijke wensen, talenten en vaardigheden.

Onze expertises
Agrarisch
De land- en tuinbouwsector in Nederland is een grote sector waarin het hele jaar door volop werk te vinden is....

Veehouderij
Werken in de veehouderij is veelzijdig en dankbaar werk. Het hele jaar door hebben wij diverse vacatures in de veehouderij.

Technische industrie
Er is een groot tekort aan technisch personeel in Nederland (en ook in andere landen in West-Europa).

Bouw
Ben je op zoek naar een uitdaging? Dan helpen we je graag verder. Want we hebben het hele jaar door vacatures in de bouw.

Logistiek en productie
Collega's die graag de handen uit de mouwen steken, zijn bij ons goed adres. Binnen onze logistieke en productiebranche vind je uitdagende vacatures.

Transport
Chauffeurs zijn de belangrijkste mensen van onze economie. Zorg dat je achter het stuur kruipt en begin te rijden.

Onze missie
Kom jij uit Oost-Europa en zoek je werk in Nederland in de agrarische sector? Zoek je een werkgever die jou serieus neemt? Die jou de komende jaren werk biedt bij vaste bedrijven? Werk waarin je je ook kunt ontwikkelen? En waarbij je met jouw jobcoach iemand naast je hebt die er altijd voor jou is? Kies dan voor ons. Kies dan voor BAM Works. Via ons kun je aan de slag in bijvoorbeeld de glastuinbouw, bij een dierhouderij of hovenier of tijdens het oogsten van groenten of fruit. We zoeken ook regelmatig technisch personeel.


Contactgegevens
Biezenmortelsestraat 43
5074 RB Biezenmortel
T: 013-4582727
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: -
Jaaromzet: -