< Terug naar alle leden

Bregil Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Bregil is specialist in het vervaardigen van maatwerkproducten in metaal. Het basismateriaal hiervoor bestaat voornamelijk uit buis en plaatstaal. Bregil produceert metalen producten voor onder andere winkelinrichtingen, displays, meubelen en machinebouw. Wij beschikken over een modern en zeer geavanceerd machinepark en zijn daardoor in staat kwalitatief hoogwaardige producten te maken. Een compleet maatwerk product ontwikkeld en geproduceerd onder één dak.

Wij zijn een zogenaamde One-Stop-Shop. Vanaf de vraag van de klant denkt ons team van vakmensen tijdens elke fase in de keten voortdurend met de klant mee. Wij beschikken over de expertise om alle facetten van ontwikkeling tot productie voor de klant uit handen te nemen. Hoe kunnen we samen met de klant komen tot een product wat zo slim, snel en effectief mogelijk geproduceerd kan worden? Dit levert aanzienlijke verbeteringen, kostenbesparingen en korte levertijd op. Kortom: Bregil is in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te maken tegen concurrerende productiekosten in zowel grote als kleine aantallen.

Bregil is een vooruitstrevend bedrijf dat steeds op zoek is naar verdere optimalisatie van haar processen om de klant beter van dienst te zijn. Met Quick Response Manufacturing (QRM) zorgen we voor korte doorlooptijden van onze producten. Door het toepassen van deze filosofie in het gehele proces, van engineering tot productie, zijn we in staat flexibel en effectief te reageren op klant specifieke vragen. Met onze eigen QRM Alpha® specialisten zorgen we ervoor dat wij constant blijven inspelen op de laatste ontwikkelingen om continu te blijven verbeteren, met als doel: tevreden klanten!


Contactgegevens
Lange Wagenstraat 57
5126 BB Gilze
T: 0161-455551
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1975
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -