< Terug naar alle leden

Remmers Bouwgroep Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Bouwbedrijf Remmers heeft vooral in Noord-Brabant en Zuid-Holland een gedegen reputatie verworven als allround bouwer. Wij zijn trots op de omvangrijke lijst referenties, zowel in de woning- en utiliteitsbouw als in de industriële sector. Neem bijvoorbeeld de gehele productieplant van FujiFilm Manufacturing in Tilburg, kantoren- en appartementencomplex De Admiraal en Drakenburg in Rotterdam (beide winnaar van de Bouwkwaliteitsprijs van de Stad Rotterdam), maar ook tal van woningbouwprojecten, scholen en zorginstellingen.
Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraad, geven we telkens weer invulling aan het ambitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dit geven we gestalte in een samenspel van (bouw)partners die elkaar op de juiste wijze prikkelen en aanvullen. Daar start telkens weer onze uitdaging.

Logistiek en distributiecentra
Simultaan met de ontwikkeling van Tilburg als regio voor logistieke dienstverlening onderscheidde Bouwbedrijf Remmers zich in de afgelopen decennia als bouwer van grootschalige distributiecentra. Niet alleen in de logistieke hotspot Tilburg, maar in heel Zuid-Nederland. Het bouwen van grote distributiecentra vergt zeer specifieke kennis en ervaring op het gebied van bouwtechnieken en logistieke bouwplaatsorganisatie, knowhow waar wij op kunnen bogen. In het verlengde hiervan ligt onze focus steeds meer op het vervullen van ontzorgen van huisvestings-vraagstukken door middel van Design, Build & Maintain trajecten.

Dienstverlening
Bouwbedrijf Remmers koppelt gedegen vakmanschap en ervaring aan een heldere organisatie met korte communicatielijnen en – efficiënt! – vaste aanspreekpunten. Het toepassen van de modernste techniek in combinatie met organisatorisch inzicht kenmerkt de werkwijze van Remmers. Dienstverlening staat voorop. In het voortraject, tijdens de bouw, maar ook in de nazorgfase.

Mede door de flexibele organisatie is Bouwbedrijf Remmers allerwegen de beste bouwpartner bij elk voorkomend project. Actief in ondermeer de woningbouw en utiliteitsbouwsector, met projecten variërend van nieuwbouw tot renovatie, van klein tot groot. Bouwbedrijf Remmers bouwde en bouwt voor de commerciële sector en voor (semi)overheidsinstellingen. Ook in de zorgsector zijn veel grote projecten tot stand gebracht. Voor verbouwingen, service en onderhoud beschikken wij over een vakkundig opererende afdeling Bouwservice.


Contactgegevens
Kranenberg 1
5047 TR Tilburg
T: 013-5729300
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1912
Vestigingen: -
Jaaromzet: -