#BOB Samen Sterk: XXL-cheque voor WeCareNL

Verschillende leden van onze Brabantse Business Community hebben een grote cheque uitgereikt aan burgerinitiatief WeCareNL. Onder meer Hendrik Roozen van Roozen van Hoppe, Wil Versteijnen van GVT - Group of Logistics en Pieter Remmers van Remmers Bouwgroep overhandigden de XXL-cheque van anderhalve meter en met een waarde van 8.163 euro aan ambassadeur Robèrt van Beckhoven.


Di 28 Apr 2020

Door een bedrag te doneren worden zowel de lokale horecaondernemers geholpen als zorgmedewerkers. De zorgmedewerkers ontvangen een lokale horeca waardebon. Zo kunnen zij de verloren quality time met vrienden en familie inhalen en heeft de horeca in deze periode toch nog inkomsten. Hendrik Roozen: ‘De coronacrisis raakt ons allemaal. We zien hoe dit direct forse invloed heeft op de leefomgeving van mensen. Wij nemen daarin graag onze verantwoordelijkheid, door WeCareNL te steunen.’ Wil Versteijnen van GVT: ‘In Brabant zit samenwerken in ons DNA dus in deze moeilijke tijden zetten we er graag met elkaar de schouders onder, zoals nu bij WeCareNL.’ Pieter Remmers van Remmers Bouwgroep: ‘Met WeCareNL kunnen we op een positieve manier bijdragen aan een gemeenschappelijk doel. Zo zorgen we ervoor dat de zorgmedewerkers na de crisis verloren tijd met vrienden en familie kunnen inhalen en helpen we de horeca overleven in deze lastige tijd.’

WeCareNL-ambassadeur Robèrt van Beckhoven is blij met het mooie bedrag van de betrokken ondernemers: ‘Brabantbreed zitten we inmiddels al over de 25.000 euro voor de helden in de zorg. Wat een bedrag! Al die donaties - groot of klein - van particulieren of bedrijven, het is geweldig. De mensen in de zorg leveren fantastisch werk en daar mag zeker een bedankje tegenover staan.’ Meer informatie: www.wecarenl.nl.

#BOBSamenSterk #BrabantseBusinessCommunity #RegioBusiness #Brabant

< Alle nieuwsberichten