< Terug naar alle leden

Derks Bedrijfswagens Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Derks Bedrijfswagens
Welkom! Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Wij hebben een ruim aanbod bedrijfswagens: bestelbussen, koel- en vrieswagens én rouwwagens. Alle merken en modellen. Nieuwe en (jong) gebruikt. We hebben zelfs bedrijfsfietsen met het laadvermogen van een bestelauto. Elk voertuig kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook verzekeren hoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we twee eigen werkplaatsen, waar alle type bedrijfswagens terecht kunnen. Al ruim 30 jaar verzorgen wij hier onderhoud, reparatie en de APK. En wij hebben al even lang ervaring in het aanpassen, in- en ombouwen van bedrijfswagens.

Voor elke ondernemer een bedrijfswagen. Daarom Derks
Bij ons vindt u een ruim aanbod lichte bedrijfswagens: bestelauto's, bestelbussen, enkele cabines, dubbele cabines en bakwagens. Alle merken en modellen. Nieuw en (jong) gebruikt. Onze voorraad is bewust zo samengesteld dat wij u altijd de juiste bedrijfswagen kunnen aanbieden. In onze gespecialiseerde werkplaatsen kunnen wij uw voertuig ombouwen of aanpassen, zodat het voldoet aan de wensen van uw onderneming. En wij hebben ruim 30 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van bedrijfswagens tot 3500Kg.

Koel- en vrieswagens
Bij ons vindt u een ruim aanbod koelwagens, vrieswagens en multitemps. Alle merken en modellen. Nieuw en (jong) gebruikt. Onze voorraad is bewust zo samengesteld dat wij u altijd de juiste koelwagen kunnen aanbieden. Mochten we de gewenste koelwagen niet op voorraad hebben, dan bouwen wij desgewenst in huis bestelbussen om tot koelwagen dat voldoet aan de wensen van uw onderneming. Daarbij hebben wij ruim 30 jaar ervaring in onderhoud, reparatie en koelmotorservice.

Bedrijfsfietsen
Bij ons vindt u verschillende bedrijfsfietsen van het merk Fulpra. Hiermee voorzien wij in dé transport-oplossing voor de binnenstad, oftewel: hiermee voorzien we in de behoefte aan 'Last Mile Mobility'. De Fulpra Bedrijfsfiets combineert het laadvolume van een bestelauto, met de gemakken en soepele rijeigenschappen van de krachtigste bakfiets in zijn soort. Volledig gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Zo hoeft u niet meer met een bestelauto de stad door, maar neemt u wel eenvoudig diezelfde lading mee. Met deze bedrijfsfiets komt u eenvoudig, schoon en snel tot aan iedere voordeur.

Derks Uitvaartmobiliteit
Uitvaartmobiliteit zonder zorgen. Dat is waar wij voor gaan bij Derks Uitvaartmobiliteit. Daarom vindt u bij ons alles onder één dak. Koop, lease, in- en ombouw, onderhoud, reparatie en verzekeringen. Onze voorraad rouwwagens en overbrengvoertuigen is bewust zo samengesteld dat wij u de beste merken en modellen kunnen aanbieden. En door ons vakmanschap zijn al uw wensen te realiseren. Wij ontwikkelen zelfs geheel nieuwe rouwvoertuigen. Wij staan dan ook klaar om aan de slag te gaan met uw mobiliteitsvraagstuk!

Bedrijfswagen inruilen
Wilt u uw bedrijfswagen inruilen? Meld uw bestelbus, koelwagen of rouwauto dan via het onderstaande formulier bij ons aan en u hoort binnen 24 uur of wij een bod doen op uw voertuig! Wilt u bij het inruilen van uw bedrijfswagen gelijk op zoek naar een andere (nieuw of jong gebruikt), bekijk dan ons ruime aanbod bestelwagens, bakwagens, koel- en vrieswagens, rouwwagens en overbrengvoertuigen.

Totaal, vertrouwd, tevreden. Daarom Derks
Deze kernwaarden zijn het draagvlak van de organisatie en dienen door elke afdeling te worden (uit)gedragen. Totaal staat voor alle diensten die Derks Bedrijfswagens als organisatie biedt. Vertrouwd staat voor de basis van een langdurige relatie. En een tevreden klant krijgt minimaal wat hij verwacht.

Missie Derks Bedrijfswagens:
Zakelijke eindgebruikers optimaal bedienen in mobiliteitsoplossingen door Totaal partner in bedrijfswagenmobiliteit te zijn.

Visie Derks Bedrijfswagens:
Wij zijn Totaal partner in bedrijfswagenmobiliteit voor zakelijke eindgebruikers door het ontzorgen van de totale mobiliteitsbehoefte middels de vijf van Derks Bedrijfswagens.

De vijf van Derks Bedrijfswagens:
Bij Derks Bedrijfswagens helpen wij zakelijke eindgebruikers met alle vragen rondom hun bedrijfswagen of bedrijfswagenpark. Middels 5 stappen helpen wij klanten met het invullen van hun zakelijke mobiliteitsbehoefte.
- Bedrijfswagen
- Opties, accessoires, in- en ombouw
- Kopen, financieren of leasen
- Verzekeren
- Onderhoud


Contactgegevens
Belgenlaan 7
5406 XN Uden
T: 0413-241040
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000