< Terug naar alle leden

PEP Business Creators & Trading Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

PEP werkt, want PEP pakt aan, pakt uit en pakt door. Met kennis, ervaring, creativiteit, netwerk, feitelijkheden en verrassingen. PEP opent de deur die altijd dicht bleef. Gaat naar binnen, tast af, ruikt kansen en pakt ze. Voor u, voor ons of voor ons beide.

PEP geeft net dat extra zetje waardoor u op gebied van marketing, communicatie en/of positionering op voorsprong komt en als winnaar uit de bus komt!

Met een goede strategie en juiste marketing & communicatie creëer je business. Een goed doordacht, realistisch commercieel plan is essentieel. Geen eindeloze rapporten, maar een daadkracht plan met gedegen actiepunten zodat je de weg op kan naar succes en groei kan realiseren.

Wij zijn expert in alle aspecten op gebied van positionering, creatief ontwerp, communicatie, marketing zowel online als offline. Alles met als doel groei, vergroten van potentie van de markt, marge-optimalisatie en vergroten zichtbaarheid. In dat proces kijken we nadrukkelijk naar de hele keten, signaleren zwakke schakels, saneren drempels en maken zo de positie in de markt sterker. Daarnaast houden we voortdurend de focus op uiteindelijke afnemer van het product.


Contactgegevens
Piushaven 6
5017 AN Tilburg
T: 013-5111151
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -