< Terug naar alle leden

Van den Noort Branche: Facilitaire dienstverlening, Afvalverwerking

Bedrijfsomschrijving

Vanuit de oorsprong groeide Van den Noort de voorbij jaren uit naar een totaalleverancier met een omvangrijk dienstenpakket. Met de vier divisies; Grond- en sloopwerken, Zand en puingranulaat, Containers en Recycling is de Dongense onderneming Van den Noort een toonaangevende onderneming op het gebied van grond- en sloopwerken, zand en grind, afvalinzameling en recycling.

Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, is Van den Noort een bekende speler in Zuid en Midden-Nederland. Met nevenvestigingen in Waalwijk en Moerdijk is het familiebedrijf in 2014 al weer zeventig jaar actief in deze regio.

De zeventig medewerkers van Van den Noort staan elke dag paraat om bouwbedrijven, industriële en productiebedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden, midden- en kleinbedrijf en daarnaast ook particuliere opdrachtgevers van dienst te zijn met een breed pakket aan diensten en services.

Om de opdrachtgever optimaal van dienst te zijn, investeert Van den Noort voortdurend in vakkundige medewerkers en innovatief materieel. De verschillende bedrijven zijn ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. Zo blijven efficiency én effectiviteit op het hoogste niveau.

De visie van het zelfstandige en onafhankelijke familiebedrijf is duidelijk. Van den Noort staat bekend om de snelheid, flexibiliteit en kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Van den Noort levert liever vandaag dan morgen. De lijnen zijn kort, directie en medewerkers denken graag met opdrachtgevers mee om samen tot de beste oplossing te komen.


Contactgegevens
De Slof 36
5107 RJ Dongen
T: 0162-372553
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1944
Vestigingen: -
Jaaromzet: -