< Terug naar alle leden

Roosen Pool Experts Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Bij Roosen Pool Experts geloven we in transparantie en betrokkenheid tijdens elke fase van het realiseren van uw droomzwembad. Van ontwerp tot realisatie, wij begeleiden u door het gehele proces. Ontdek hoe we onze expertise en passie inzetten om uw droomdomein te creëren.

Van woondomein naar droomdomein
Wij zijn Roosen. Ervaren pool experts die van uw woondomein een droomdomein maken. Een familiebedrijf met passie voor zwembaden en spa’s. We ontwerpen, realiseren en verzorgen de ideale buitenbeleving. En dit doen we met een team van professionals dat graag die extra stap zet om een naadloze aansluiting op uw tuin te verwezenlijken. Heeft u een eigen architect of hovenier? Dan betrekken we die natuurlijk ook bij het proces. Professionele begeleiding, afstemming en persoonlijk advies staat bij ons voorop in alle fases. Van ontwerp tot afwerking en oplevering. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

01
Oriëntatiegesprek
Uw reis naar de perfecte buitenbeleving begint met een persoonlijk telefoongesprek. Tijdens dit gesprek komen uw wensen en vragen aan bod. Wij leggen onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak voor een vervolggesprek in onze showroom.&nb...

02
Adviesgesprek
Na het oriëntatiegesprek ontmoet u één van onze adviseurs voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis. Samen gaan we verder in op de wensen en eisen, en bespreken we onze mogelijkheden.

03
Ontwerp & materiaal
Kort na het adviesgesprek ontvangt u een prijsindicatie waarbij het besproken zwembad en toebehoren in opgenomen zijn. De onderdelen en werkzaamheden die op dat moment nog niet helemaal bekend zijn worden bij u ter plaatse met onze projectleider

04
Realisatie & service
Akkoord met de offerte en het ontwerp? Dan plannen we graag een vervolgafspraak in om samen met onze projectleider bij u op locatie de verdere details van het aanlegproces met u te bespreken.


Contactgegevens
Procureurweg 45
5103 BP Dongen
T: 0162 323 515
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: -
Jaaromzet: -