< Terug naar alle leden

DHL Parcel Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

RESPONSIBILITY
ZO BEZORGEN WE EEN BETERE WERELD

VERANTWOORDELIJK DHL
CONNECTING PEOPLE, IMPROVING LIVES
DHL is het grootste logistieke bedrijf ter wereld. Een koppositie waar we apetrots op zijn, en die gepaard gaat met grote verantwoordelijkheid. Alles wat we doen, draait om mensen verbinden en de samenleving vooruithelpen. Om dat voor elkaar te krijgen, verduurzamen we constant - in de breedste zin van het woord. Ook dáár zijn we trots op.

Groen, groener, groenst
We hebben een helder doel voor ogen: onze CO2-uitstoot terugbrengen tot nul. Sinds eind 2021 hebben we de grootste elektrische vloot van Nederland, en in 2025 zijn de laatste kilometers naar de consument emissievrij. De restuitstoot compenseren we via ons compensatieprogramma. De eerste elektrische bakwagens rijden al rond, en we stimuleren onze klanten om gebruik te maken van slimme en groene bezorgopties.

DHL voor iedereen
Een inclusief bedrijf waar collega’s zich op hun plek voelen en kunnen ontwikkelen – dat is waar we bij DHL voor staan. Een veilige sfeer en optimale werkcondities spelen daarin een cruciale rol. We zorgen goed voor onze chauffeurs en onze collega’s op kantoor. Tegelijk moedigen we hen aan om bij te dragen aan een mooiere wereld. Een vrije dag inzetten voor een van onze eigen vrijwilligersprojecten? Dat juichen we van harte toe!

Betrouwbare bezorging
We werken alleen samen met ServicePartners die voldoen aan de normen en waarden van DHL. De leveranciers waar we mee in zee gaan, accepteren bovendien onze gedragscode. Transparantie en compliance zijn twee kernwoorden in het werk dat we doen. Door openheid van zaken te geven, blijven we dicht bij onszelf én onze overtuigingen – richting onze klanten en onze collega’s.

MAATSCHAPPELIJKE EN DUURZAME IMPACT
VOOR DE GOEDE ZAAK
Jaarlijks investeren we 1 procent van onze winst in sociale en duurzame projecten. Mensen samenbrengen en hun levens verbeteren, dat is onze grootste ambitie. We doen dit via drie pijlers: GoGreen, GoHelp en GoTeach.

DHL CARES, SAMEN VOOR EEN ANDER
Vanuit de pijlers GoHelp, GoTeach en GoGreen ondersteunt onze stichting DHL Cares goede doelen en maatschappelijke initiatieven binnen de Benelux. Niet alleen met geld, maar ook met advies, middelen en de inzet van onze mensen. Door onze krachten met die van klanten en partners te bundelen, helpen we de maatschappij vooruit. Daarnaast moedigen we collega’s aan om eigenhandig iets voor de gemeenschap te betekenen door bij te dragen aan een van onze vrijwilligersprojecten.

GEEL IS HET NIEUWE GROEN
Bij DHL Parcel zijn we hard aan het verduurzamen. Zo rijdt al een derde van onze bezorgauto’s op stroom en proberen we je bestelling in één keer af te leveren. Handig voor jou en beter voor de wereld, want zo besparen we een extra rit door je wijk. Dat scheelt uitstoot. Zelf een pakketje versturen? Dat doe je klimaatneutraal, zonder bijkomende kosten. Die nemen wij voor onze rekening.

DHL ZAKELIJK
DENK GROOT, BEREIK MEER
Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals webshop-integratie en onze ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.


Contactgegevens
Reactorweg 25
3542 AD Utrecht
T: 026-3246700
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1969
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000