< Terug naar alle leden

ROC Tilburg Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Bij ROC Tilburg kiezen onze studenten uit zo'n 150 opleidingen. Al die opleidingen hebben een eigen plek binnen één van onze 15 mbo-scholen. Elke school en elke opleiding heeft eigen faciliteiten en docenten. Zij kennen onze studenten en zijn betrokken bij hen en hun studievoortgang. Ons onderwijs is persoonlijk en de resultaten zijn er dan ook naar. Per jaar behalen 3.500 studenten bij ons hun mbo-diploma. Daarnaast halen nog eens 2.500 werknemers hun mbo-diploma via onze bedrijfsopleidingen.

Een vak leren dat past

Studenten leren bij ons een vak. Een vak dat aansluit bij de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Maar ook een vak dat aansluit bij de wensen en capaciteiten van de student. Dat is logisch. De praktijk verandert en ons onderwijs verandert daar in mee. Daarom geven we onderwijs waarin onze studenten veel praktijkervaring opdoen. Ze krijgen te maken met allerlei lesvormen: theorie, praktijklessen, werkgroepen, projecten, stages. We zijn er trots op dat op al onze scholen tal van activiteiten plaatsvinden die onze studenten helpen om het beroep waarvoor ze leren goed onder de knie te krijgen.

Samen met bedrijven en instellingen
We werken nauw samen met alle bedrijven en instellingen waar onze studenten stage lopen. We zitten uiteraard regelmatig met veel bedrijven en instellingen om de tafel, zodat ons onderwijs blijft passen bij de vraag van de arbeidsmarkt. Zo zijn onze studenten met hun diploma goed voorbereid op hun toekomst.


Contactgegevens
Wandelboslaan 28
5042 PD Tilburg
T: 013-5397010
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -