< Terug naar alle leden

Van Mossel Volkswagen Oisterwijk Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Als van Mossel Groep zijn we dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Opel, Peugeot, Ford, Kia, Jaguar en land Rover. En met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt u bij ons een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto's. Jaarlijks verkoopt Van Mossel meer dan 30.000 auto's.

Van Mossel biedt daarnaast financiële diensten, heeft een eigen landelijke keten van schadebedrijven en een autoverhuurbedrijf.

Onderdeel van de Van Mossel Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Leasing, J&T Autolease, Directlease, V&M leasing, ProfiLease, Autolease Groningen en leasequality. Met een beheerd wagenpark van zo'n 42.000 Voertuigen, is International Car Lease holding qua omvang de 3e Leasemaatschappij in Nederland.

Door de jaren heen is ons product aanbod blijven groeien en wordt ons Dienstenpakket steeds verder vernieuwd en ontwikkeld, waardoor we voor elke Mobiliteitsvraag steeds een passende oplossing kunnen bieden.


Contactgegevens
Bedrijfsweg 17
5061 JX Oisterwijk
T: -
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1949
Vestigingen: 63
Jaaromzet: > €5.000.000