< Terug naar alle leden

Meewis Notarissen Branche: Zakelijke dienstverlening, Notariskantoor

Bedrijfsomschrijving

Meewis Notarissen is een middelgroot kantoor met een regionale uitstraling. Vanuit het moderne pand aan de Mr. Van Coothstraat 34a in Waalwijk en aan de Raadhuisstraat 2 in Waspik verrichten wij alle voorkomende notariële werkzaamheden. Daarnaast treden wij op als sparringpartner bij juridische vraagstukken van cliënten en hebben wij een grote adviespraktijk, zowel op zakelijk als op particulier gebied. Wij zien uw probleem als onze uitdaging om in gezamenlijk overleg met u daarvoor een oplossing te vinden.

Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze dienstverlening af te stemmen op uw persoonlijke wensen, waardoor u zich geen nummer zult voelen op ons kantoor maar een gewaardeerde cliënt.

Het gerenoveerde pand aan de Mr. Van Coothstraat 34a in Waalwijk is transparant met een moderne uitstraling. In het ontwerp van de binnenhuisarchitect is zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen zoals een gastvrije ontvangst, ruime lichte spreekkamers en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De panden hebben ruime parkeergelegenheid, in Waalwijk op eigen terrein, zowel voor als achter het pand.


Contactgegevens
Mr. van Coothstraat 34 A
5141 ES Waalwijk
T: 0416-332612
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -