< Terug naar alle leden

EE Accommodations Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

EE Accommodations
Alles rondom European Expats
Onze missie is: Het optimaal faciliteren van onze arbeidsgasten. hiervoor geven wij veel aandacht en zorg aan onze gasten. Zij zijn immers onmisbaar en voor hen willen wij een “gevoel” creëren. You’re Home.

Uw vastgoed waarderen
European Expats als toekomst
Een nieuwe start voor uw vastgoed met een goed rendement. Door huisvesting van arbeidsgasten op een goede manier te organiseren kunnen wij u compleet ontzorgen en uw vastgoed waarderen en laten renderen.

Ik zoek huisvesting
Een plek voor uw arbeidsgasten
U zoekt tijdelijke woonruimte voor uw arbeidsgasten? U wilt dat ze comfortabel kunnen wonen tijdens hun verblijf in Nederland? Dat kan waarbij wij ook voor u de nodige flexibiliteit kunnen inbouwen tegen een concurrent tarief.

Ik heb vastgoed
Van leegstand naar welstand
Staat uw vastgoed leeg? Overweegt u een transformatie? Met EE Accommodations kunnen we u adviseren omtrent de exploitatie en uw rendement kan optimaliseren. Wij bieden eigenaren de mogelijkheid om hen vastgoed tijdelijk te verhuren aan arbeidsgasten. Wij zijn marktleider en hebben hierdoor veel verhuurervaring. Hierbij hechten wij veel waarde aan uw vastgoed, maar uiteraard ook aan onze arbeidsgast.

EE Services ontzorgt
Ook op uw eigen locatie
Beheer uw locatie met onze diensten
We zijn specialist in het verhuren van huisvesting aan arbeidsgasten. Deze ervaring zetten we in voor eigenaren en verhuurders. Dus als u huisvesting zoekt of juist beschikbaar hebt dan kunnen wij u in het hele proces ondersteunen. We bieden u een pakket van diensten waarmee u, los van de huur/verhuur, geheel wordt ontzorgd.

Kwaliteit en waardering van belang
Als marktleider hebben we veel ervaring en weten hoe we vastgoed optimaal kunnen inzetten. Van ontvangst tot uitchecken, en alle faciliteiten die daar bij komen. Graag wil EE Accommodations een belangrijke toegevoegde waarde bieden!

Onze diensten
Om u zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen, bieden wij een compleet pakket aan verschillende diensten aan.
Hier kunt u naar eigen behoefte een selectie in maken.

EE Housing Services
Beheer op locatie
Afhankelijk van de grootte van de locatie kunnen wij het beheer verzorgen. Zo zijn wij oa. 24/7 bereikbaar voor calamiteiten, bewaken we de rust, orde en netheid op- en
rondom de locatie, zien we toe op de de (sociale) hygiëne en de (brand-) veiligheid in het huurobject en zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van kleine reparaties.

EE Housing Services
In- en uitcheck
Wij ontvangen met plezier nieuwe bewoners op uw locatie. En na afloop controleren wij de kamer of woning op gebreken, schades en hygiëne, waarvan wij u middels een rapportage op de hoogte stellen. Ook de basisschoonmaak kunnen wij verzorgen: Vegen, dweilen, vuil verwijderen, natte ruimtes reinigen, binnenzijde ramen wassen en het bed gebruiksklaar maken.

Mobiliteitsoplossingen
Het is mogelijk om via EE Housing Services vervoer te huren zoals fietsen en busjes. Deze kunnen op de locatie afgeleverd worden.

EE Housing Services
Tuinonderhoud
Heeft uw woning een tuin? Dan houden wij deze ook graag voor u bij. Fijn voor de bewoners en voor de buren!
Wij maken de tuin winter- en zomerklaar, inclusief het afvoeren van het snoeiafval.

EE Housing Services schoonmaak
Schoonmaak
Het schoonmaken van uw woning kan op afspraak en geheel naar wens ingevuld en verzorgd worden.

EE Housing Services inspecties
Inspecties
Gedurende het jaar voeren wij op verzoek inspecties van uw vastgoed uit zodat uw locatie netjes blijft.

EE Housing Services inrichten woningen
Inrichting woningen
Het inrichten van uw woning kunnen wij geheel voor onze rekening nemen. Dit is op aanvraag en naar wens in te vullen.

EE Housing Services onderhoud
Afval verwijdering, klein onderhoud & renovatiewerkzaamheden
De wat grotere onderhoudsklussen in de woning nemen wij u graag uit handen. Denk daarbij aan schilderwerkzaamheden (binnen), kleine electra- en loodgietersklussen, deuren afstellen, repareren of vervangen. Maar ook het leggen van een nieuwe vloer, het reinigen van een bestaande vloer, het ophangen van raamdecoratie of het creëren van extra sanitair behoort tot deze services.

Voorbereiding op jaarlijkse SNF-controle
Om te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten, vindt er jaarlijks een controle plaats in uw woning. Om ervoor te zorgen dat uw woning voldoet aan alle gestelde voorwaarden, kunnen wij voorafgaand aan de controle uw woning hierop voorbereiden. Wij leveren een rapportage inclusief toelichting en advies en indien wenselijk volgen wij het advies ook op. Ook kunnen wij aanwezig zijn tijdens de SNF-inspectie.


Contactgegevens
Industriestraat 1
5251 KH Vlijmen
T: 085-0515995
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -