< Terug naar alle leden

TEN Advocaten Waalwijk Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Een ding is zeker: het leven zit vol verrassingen
Omdat de neuzen niet altijd dezelfde kant op wijzen, is er soms behoefte aan iemand die u bijstaat. TEN is er voor alles wat u zakelijk en privé tegenkomt. Aan welke kant van de tafel u ook zit.

Juridische zaken zijn knap ingewikkeld. Daarom doen we bij TEN niet moeilijker dan nodig. Wat er ook speelt, we vinden op pragmatische wijze een oplossing. Daarbij verliezen we het grote geheel voor u nooit uit het oog. We geloven niet in procederen om het procederen. We zoeken liever naar de beste oplossing voor u. Daarin gaan we zo ver als nodig.

10-Geboden
Binnen onze dienstverlening hanteren wij de 10 geboden van TEN. Voor ons vanzelfsprekend, voor u verhelderend. Onze praktijkregels lichten wij graag aan u toe.

#1 Pak het praktisch aan
De feiten staan op papier. De wet ligt vast in een boek. Regels zijn regels. Daar willen we niet in verzanden. Daarom kijken we naar de praktijk. En lossen we problemen pragmatisch op.

#2 Lachen mag ;)
We zijn elke dag met serieuze zaken bezig. Zaken die we serieus nemen. Moeten we daarom stijfjes door het leven gaan? Nee, samenwerken met TEN betekent dat er gelachen mag worden.

#3 Ben creatief
Als advocaten en mediators oefenen we een vrij beroep uit. Van die vrijheid moet je gebruik maken. Met creatief denken boeken we sneller een goed resultaat.

#4 We praten klare taal
De wet is al ingewikkeld genoeg. We streven naar weinig jargon en maximale duidelijkheid. Zodat we weten wat we aan elkaar hebben.

#5 U mag je zeggen
Juridische zaken zijn formeel. Dat betekent niet dat we koninklijk meervoud gebruiken. Sterker nog: onze nauwe band met klanten maakt dat we losjes in omgang zijn.

#6 Hou het simpel. Ook al is dat niet eenvoudig.
U kent het verhaal van de bomen en het bos. In wetten en regels is het makkelijk verdwalen. Dus wat doen wij? Wij doen er alles aan om zaken net zo simpel voor te stellen als ze kunnen zijn.

#7 Wij gaan voor de zaak
Uw belangen staan voorop. Daar maken we ons hard voor. Keihard zelfs. TEN gaat zo ver als nodig voor een zaak. Maar we blijven altijd respectvol.

#8 Relativeren kun je leren
Natuurlijk, spanningen kunnen hoog oplopen. Financieel, emotioneel, zakelijk of in elk ander opzicht. Verlies vooral het grotere plaatje niet uit het oog en focus op waar het echt om gaat.

#9 Lang leve de toekomst
Uw gelijk halen voor een snel succes kan een goede oplossing zijn. TEN kijkt ook naar de toekomst en zoekt een oplossing waar u langer mee vooruit kunt.

#10 Geen financiële rookgordijnen
Procederen kost altijd geld. TEN vindt het belangrijk dat u weet waarvoor u betaalt. Daarom zorgen we voor heldere offertes en facturen die u maximaal inzicht geven.


Contactgegevens
Taxandriaweg 8 C
5141 PA Waalwijk
T: 0416-349974
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: -
Jaaromzet: -