< Terug naar alle leden

VPT Versteeg Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

VPT Versteeg is de innovatieve en creatieve partner in metalen gevelsystemen, met als specialisme complexe paneelvormen in staal of aluminium voor de gevelbouw.

Maatwerkspecialist

Naast complete metalen gevel(cassette)systemen en paneelvormen levert VPT Versteeg ook andere plaatwerkproducten zoals geperforeerde panelen, waterslagen, dakranden, raamkaders, hekpanelen en andere afwerkingsprofielen. Met het moderne machinepark maakt VPT Versteeg maatwerkoplossingen

De materiaalkeuze bestaat uit: Aluminium, RVS, Cortenstaal of staal. De vormvrijheid van deze materialen is breed: geperforeerde patronen, het doordrukken van een plaat tot patroon, lasersnijden en radiuswalsen. Ook in oppervlaktebehandeling zijn er keuzemogelijkheden: poedercoaten, anodiseren of onbehandeld, zoals bij Cortenstaal en RVS.

VPT beperkt zich niet. De ruime combinatie van innovatieve bewerkingstechnieken en ervaring maakt het mogelijk aan de steeds verdergaande eisen van u, van de architect of van de opdrachtgever, te kunnen voldoen. Een volwaardige projectorganisatie denkt mee over het ontwerp, de materialen, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandelingsmethode. Techniek, kwaliteit en continuïteit staan daarbij centraal.


Contactgegevens
Bakkersdam 3
5256 PK Heusden
T: 0416-662507
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000