< Terug naar alle leden

Marktlink Fusies & Overnames Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Marktlink Fusies & Overnames is een onafhankelijk advieskantoor dat ondernemers begeleidt bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, buy-outs (MBO) en buy-ins (MBI). Marktlink begeleidt in Nederland jaarlijks ruim 90 aan- of verkooptransacties; van de eerste oriëntatie tot de overdracht bij de notaris.

Marktlink Fusies en Overnames richt zich met een team van meer dan 100 professionele medewerkers op het segment midden- en kleinbedrijf en opereert landelijk vanuit kantoren in Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Internationale kantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Düsseldorf. Onze medewerkers hebben een brede expertise op financieel-, economisch-, commercieel- en juridisch gebied. Marktlink beschikt over eigen register valuators (RV).

Wij zijn Marktlink Fusies & Overnames. Wij begeleiden sinds 1996 ondernemers in alle sectoren bij overnames, dit doen wij op onafhankelijke, discrete en nuchtere wijze. Voor zowel kopers als verkopers hebben wij aan de tafel gezeten en prachtige deals gerealiseerd. Van eerste oriëntatie tot het openen van de champagne bij de notaris, ieder onderdeel van het overnametraject verzorgen we voor u.

GROOTSTE NETWERK KOPERS EN VERKOPERS
Marktlink heeft een actuele database met 40.000 MKB-ondernemers en investeerders in  binnen- en buitenland. ​

BEWEZEN TRACKRECORD
Dé dealmaker met ruim 1.000 succesvolle deals en meer dan 20 jaar ervaring in dealmaking voor het MKB+. ​

BREDE MARKTKENNIS
Met meer dan 400 jaren M&A–kennis in huis weten wij gezamenlijk altijd een creatieve oplossing te vinden.

100% ONAFHANKELIJK
Marktlink is niet gelieerd aan een bank of een accountant en treedt in een  deal altijd voor slechts één partij op. ​

Onze kernwaarden
Het Marktlink DNA. We hebben het er vaak over. Iedere Marktlinker beschikt over dit DNA, het zit in ons. Dit speciale Marktlink DNA hebben we gevat in kernwaarden die onderschrijven hoe wij u begeleiden bij misschien wel de spannendste periode uit uw ondernemersleven.
- Entrepreneurial mindset: Wij zijn ondernemers, altijd met een duidelijke visie, een neus voor trends en opkomende markten en een sterke focus op het halen van de beste resultaten. Wij zien mogelijkheden waar anderen uitdagingen zien.
- Today, Tomorrow, Together: We werken als één team samen om een gezamenlijk doel te bereiken: het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.
- No mountain too high: Er is geen uitdaging die Marktlink uit de weg gaat. We stellen graag doelen en zijn ambitieus in het behalen ervan.
- There is always a way: Marktlink loopt altijd één stap voor. We vinden altijd een manier om de beste deals voor onze opdrachtgevers te realiseren en hen te helpen hun dromen te verwezenlijken.


Contactgegevens
Meerendonkweg 37
5216 TZ 's-Hertogenbosch
T: 073-3032786
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 7
Jaaromzet: > €5.000.000