< Terug naar alle leden

i-team Global Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Wat wij doen
i-team Global richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Variërend van schrobzuigmachines, stofzuigers, kauwgomverwijderaars, verlichtingsoplossingen, microvezelpads en alles-in-één reinigingseilanden.

Waarom we het doen
Ons doel is om het hele schoonmaakproces te vereenvoudigen en het plezier in schoonmaken terug te brengen. Bij i-team doen we graag alles volgens onze kernwaarden, weergegeven in drie eenvoudige maar betekenisvolle woorden:

Informeren, Innoveren, Inspireren

Onze kernwaarden zijn de leidende principes die bepalen hoe i-team Global producten ontwerpt en samenwerkt met klanten.
We verzamelen voortdurend feedback van klanten en verkennen de nieuwste technologie.

Informeren
Onze expertise, kennis en betrokkenheid bij deze sector hebben niet alleen betrekking op de productie. We houden voortdurend rekening met de wensen van onze gebruikers. We willen echt het hele schoonmaakproces verbeteren en veranderen, in plaats van alleen model na model te upgraden. Door continu feedback van klanten uit verschillende branches te verzamelen en de nieuwste technologie te onderzoeken, kunnen we onze klanten innovatieve producten bieden die een enorm verschil maken in de manier waarop hun bedrijf schoonmaakt.

Door innovatie blijven we onze producten verbeteren.

Innoveren
Sinds de jaren ’60 is er weinig veranderd aan de schrobzuigmachine. Wij zijn van mening dat verandering essentieel is om de schoonmaakbranche te verbeteren. Daarom is i-team global het schoonmaken gaan bestuderen als een antropoloog. Door te observeren hoe gebouwen worden gereinigd, door frustraties bloot te leggen en te kijken waar tijd wordt verspild, en door de complexiteit van machines onder de loep te nemen, kwamen we tot geheel nieuwe inzichten.

Met deze inzichten ontwikkelde i-team de i-mop, een beroemd voorbeeld van innovatie. Deze relatief compacte machine lost problemen van vloerreinigingssystemen op, doordat de flexibiliteit van een vloerwisser wordt gecombineerd met de kracht en snelheid van industriële schrobmachines. Door innovatie blijven we onze producten verbeteren. Niet alleen ontworpen om schoon te maken, maar vooral voor de schoonmaker.

Eén van onze doelen is mensen inspireren zodat zij zich openstellen voor verandering en andere inzichten.

Inspireren
i-team is een mondiale familie van distributiepartners die actief zijn in meer dan 60 landen. Bij de i-team gemeenschap draait het om delen: wij geloven dat kennis delen essentieel is voor het creëren van duurzame oplossingen. Ons hoofdkantoor in Eindhoven vormt een afspiegeling van deze overtuigingen. Daar hebben we een ervaringscentrum opgezet dat partners en klanten kunnen bezoeken om geïnspireerd te raken door brainstormsessies, lezingen, demo's en workshops. Eén van onze doelen is mensen inspireren zodat zij zich openstellen voor verandering en andere inzichten.

In samenwerking met onze partners bieden wij u deskundig advies, reparaties van machines en communicatie-ondersteuning. Als u nog iets wilt weten over ons, onze producten of onze reinigingsoplossingen, is een telefoontje of een e-mail voldoende.


Contactgegevens
Hoppenkuil 27 B
5626 DD Eindhoven
T: 040-2662450
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -