< Terug naar alle leden

Ketelaars Groen & Infra Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. Enkele voordelen van deze krachtige combinatie zijn:

We kijken vanuit één visie naar ontwerp en uitvoering waardoor we concreter invulling kunnen geven aan de inrichting van een leefbare en gezonde leefomgeving
De inzet van groen helpt bij het omgaan en verminderen van de gevolgen van droogte, hitte en wateroverlast
Innovaties komen beter tot hun recht omdat er integraal gedacht wordt
Ons eigen team van circa 50 medewerkers hebben een uitdagender takenpakket
U heeft te allen tijde met één vakbekwame partij te maken welke u vanaf het eerste idee en ontwerp tot de oplevering en eventueel het onderhoud adviseert en ontzorgt.
Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

DUURZAAMHEID
Met trots kunnen wij mededelen dat Ketelaars Groen & Infra is verkozen tot “Duurzaamste hovenier van Nederland” in de categorie “Openbaar groen”. Duurzaamheid staat al vele jaren hoog in het vaandel en als we naar de toekomst kijken zal dit alleen maar belangrijker worden. Wij zetten ons dan ook graag in voor duurzame klimaatbestendige buitenruimtes waar mensen met plezier leven, wonen, werken en recreëren. Kansen en manieren om binnen ons bedrijf duurzaamheid nog verder te integreren is iets waar we altijd naar op zoek zijn en in willen groeien.

EXPERTISES
Vanaf de start van een project tot en met de oplevering en het onderhoud kunt u bij ons terecht. Ketelaars Groen & Infra biedt namelijk het totaalpakket van “groene” en “grijze” werkzaamheden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in:

ONTWERP
GROEN
INFRA
BOUWSTOFFEN

De kracht van de combinatie
Lees meer over onze historie en ons verhaal; ruim 25 jaar geleden (1994) is W. Ketelaars Bestratingen opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen. De kracht van de combinatie van groen en infra is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Omdat we dit volledig in eigen huis hebben treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. Vanuit onze vestiging in het Brabantse Moergestel opereren wij landelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten, overheden en instellingen.

Met een eigen team van circa 50 medewerkers verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van ontwerp, groen, infra en bouwstoffen. Denk hierbij aan onderdelen als:

-Grondwerk
-Riolering
-Bestrating
-Asfalteren
-Groenaanleg
-Groenonderhoud

Onze visie
Wij zetten ons in voor een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte waar mensen met plezier in leven, wonen, werken en recreëren. Dit doen wij op een proactieve wijze doordat wij midden in de samenleving staan en zo actief een bijdrage leveren aan een leefbare en duurzame buitenruimte. Vanuit een vast aanspreekpunt en oprechte interesse staan wij in verbinding met onze klanten. We luisteren goed naar wensen, zijn open en helder in waar we voor staan en houden ons aan onze afspraken.

Daarnaast zijn we praktisch ingesteld en resultaatgericht. Wij vinden contact van mens tot mens belangrijk en dat komt ook duidelijk naar voren in onze visie en werkwijze.

Intensieve samenwerkingen en dealerschap
Al vele jaren is er een nauwe samenwerking met TB Infra. TB Infra is binnen de GWW-sector dé partner in technisch ontwerp, projectbegeleiding en uitvoering van infraprojecten. Medewerkers van TB Infra houden zich dagelijks bezig met vraagstukken die betrekking hebben op:

- Riolering- en infiltratieprojecten
- Grond- weg- en waterbouw
- Diverse andere infrastructurele projecten zoals sport, natuur en milieu

Daarnaast zijn wij dealer van producten van Mobilane en Firmus.


Contactgegevens
Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel
T: 013-5131339
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000