< Terug naar alle leden

Facet Business Consulting Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Facet Business Consulting B.V. is ontstaan vanuit een wens, kennis en kunde over te brengen op anderen of middels deze kennis anderen te helpen. Doordat wij geloven dat mensen zijn als ruwe diamenten die je door te polijsten, van meerdere kanten kunt laten stralen, is de naam Facet ontstaan. Binnen elke organisatie werken mensen in de vorm van zowel ruwe als gepolijste diamanten die nog beter tot hun recht komen door een persoonlijke aanpak.

Door het streven naar een optimaal resultaat vullen de medewerkers, van Facet Business Consulting B.V., elkaar en anderen aan daar waar nodig en helpen elkaar te ontwikkelen op gebieden buiten hun eigen specialiteit. Dit komt ten goede aan de service die geboden wordt aan onze cliënten.

Facet Business consulting B.V. is een organisatie opgericht in 2020 met als doel klein- en middenbedrijven te ondersteunen en adviseren met betrekking tot bovenstaande en nog veel meer. Onze organisatie bestaat uit 4 medewerkers in 3 verschillende disciplines. Zo zijn wij thuis in het geven van bedrijfsadviezen op het gebied van grote- en kleine reorganisaties maar ook op het gebied van verkoop en marketing. Daarnaast is het mogelijk voor klein zelfstandigen de bedrijfsadministratie uit te besteden.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf waardoor we makkelijk benaderbaar zijn. Door de kleinschaligheid verloopt de onderlinge communicatie snel zodat u niet lang op een reactie hoeft te wachten. Discretie hebben wij naast de benodigde kennis hoog in het vaandel staan. Wij zijn bekend met de privacy wetgeving (AVG) en de wet ter voorkoming van witwassen en financiering terrorisme (Wwft).

ONZE SERVICES
- Adviseren en/of begeleiden van reorganisaties op zowel organisatie- of afdelingsniveau.
- Het bijwonen van brainstormsessies over voorgenomen of noodzakelijke veranderingen.
- Het schrijven en/of ondersteunen van verander projecten.
- Het begeleiden en schrijven van een verbetertraject van (een) medewerker(s).
- Het ondersteunen bij proces management zoals het leiden van procesgroepen, het uitschrijven van processen maar ook het optimaliseren van processen.
- Het voeren van uw financiële bedrijfsadministratie voor korte of langere termijn.


Contactgegevens
Huisbergenweg 11
5239JR Rosmalen
T: 073-5220497
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -