< Terug naar alle leden

ABC energies Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 100 jaar zit het in ons DNA om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in beweging blijft. Of we nu jouw mobiliteit verduurzamen met de juiste hernieuwbare brandstoffen of onze expertise op het gebied van industriële smering inzetten zodat jij keuzes kunt maken die jouw productieprocessen optimaliseren en stilstand beperken. Daar zit onze energie!

Zoals iedereen weet verandert de wereld om ons heen. Topics als duurzaamheid en machine efficiëntie zijn relevanter dan ooit tevoren. Wij merken dat we meer en meer in de rol groeien die ons zo goed past. Steeds vaker zijn wij namelijk als uitvoerend specialist onderdeel van de bedrijfsvoering bij onze klanten. Wij brengen de specifieke kennis en expertise, premium producten én een strategisch partner als Shell die ook heel innovatief inspringt op de veranderende wereld. Primair specialiseren wij ons op twee expertisegebieden:

Aanjager duurzame mobiliteit

Op het gebied van mobiliteit is voor bedrijven nog veel winst te behalen in het reduceren van bijvoorbeeld CO2. De complexe wereld van oplossingen, mogelijkheden en regelgeving is enorm maar veel is nog onduidelijk. Wij helpen je om vandaag al te starten met het reduceren van CO2 door de uitstoot van bestaande voertuigen en machines drastisch te verminderen. Met onze duurzame brandstoffen kunnen we jouw uitstoot tot zo’n 90% reduceren zonder dat daar bijzondere investeringen voor nodig zijn.

Smeer technisch machineonderhoud

In welke bedrijfstak je ook zit en hoe gespecialiseerd jouw materieel ook is: Smeer technisch machineonderhoud is nooit eerder zo relevant geweest. Moderne industrieën vertrouwen namelijk op geavanceerde machines om efficiënt te kunnen opereren. Machineonderhoud wordt hierdoor steeds specifieker en dat maakt jouw onderhoudsteam steeds meer specialist en minder generalist. Doordat wij onze dienstverlening baseren op geavanceerde oliediagnoses sluiten onze diensten steeds vaker naadloos aan op die van interne specialisten. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Door te helpen het rendement van jouw apparatuur te maximaliseren, de levensduur van machines te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Zo werken wij

Wij luisteren, denken vooruit, zijn op de hoogte van ontwikkelingen en spelen in op veranderingen. Onze wereld is al meer dan 100 jaar in beweging en al die tijd spelen wij al in op continu veranderende omstandigheden. Door ons in te leven in jouw bedrijf komen we met duurzame oplossingen gericht op jouw specifieke situatie, geen eenheidsworst bij ons!

Wij maken duidelijke keuzes. Zo gaan wij voor duurzame samenwerkingen en persoonlijke relaties omdat wij daar energie uit halen! Dat levert ons lange termijn samenwerkingen op die zijn gebaseerd op veel interactie zodat wij bijzondere waarde kunnen toevoegen. Dat noemen wij ‘duurzaam in beweging’!


Contactgegevens
Goirke Kanaaldijk 28
5046 AT Tilburg
T: 013-5425200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1919
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000