< Terug naar alle leden

Bosch Rexroth Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Bij Bosch Rexroth, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van aandrijf- en besturingstechniek, staan we voor de uitdaging om onze klanten baanbrekende oplossingen te bieden. Onze klanten profiteren van de middelen en innovatieve kracht van een wereldwijde speler, en gelijktijdig ook van de diepgaande kennis over lokale behoefte.

32.300 professionals werken als een wereldwijd team om veilige, efficiënte, intelligente en krachtige oplossingen te bieden voor fabrieksautomatisering, mobiele toepassingen, machinetoepassingen en engineering. We helpen onze klanten om hun doelen betrouwbaar te bereiken: zoals het economisch produceren van kleine aantallen of het besparen van energie en het verhogen van de productiviteit op hetzelfde moment.

Door samen te werken met partners, kunnen we cross-technologie oplossingen, digitale diensten en een uitgebreide service aanbieden om partners in staat te stellen machines of systemen zeer efficiënt te verplaatsen.

Bosch Rexroth ontwikkelt, produceert en verkoopt componenten en systeemoplossingen in meer dan 80 landen en behaalde in 2018 een omzet van 6,2 miljard euro.


Contactgegevens
Kruisbroeksestraat 1
5281 RV Boxtel
T: 0411-651951
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1953
Vestigingen: -
Jaaromzet: -