< Terug naar alle leden

Avans Academie voor Deeltijd Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Studeren in deeltijd

Scholing van medewerkers is van essentieel belang. Organisaties moeten wendbaar en flexibel zijn om toekomstbestendig te blijven. En daarvoor zijn medewerkers nodig met de juiste kennis en vaardigheden. Avans Hogeschool is een ervaren opleidingspartner voor instellingen en het bedrijfsleven. Onze deeltijdopleidingen, cursussen en maatwerktrajecten zijn ingericht om een studie te combineren met het werk.

Avans Hogeschool biedt deeltijdopleidingen binnen verschillende vakgebieden aan. Van ICT, techniek, finance en management tot en met zorg, welzijn en onderwijs. Er is een ruime keuze uit een 2-jarige Associate degree - of een 4-jarige bachelor opleiding. Maar ben je op zoek naar specifieke vakkennis en moet het sneller? Dan zijn onze korte cursussen van 10 of 20 weken een goede optie!

Wisselwerking onderwijs en werkveld
Om uw professionals continu te kunnen voorzien van actuele kennis en innovaties, ontwikkelen we onze opleidingen en cursussen altijd in samenwerking met het werkveld. We zetten daarbij in op netwerkvorming en co-creatie.

Combinatie werk en studie
Uw medewerkers kunnen een eigen studieroute uitstippelen. Deze optimale keuzevrijheid betekent: studeren wat je wilt, wanneer je wilt en tegelijkertijd doorontwikkelen op de werkvloer. Avans biedt flexibel onderwijs aan in een mix van online leren, contactonderwijs en leren op de werkplek.

Midden in de maatschappij
Wij hebben een goede relatie met tal van bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. Profit en non-profit. Grote multinationals en kleine familiebedrijven en zelfs zelfstandige ondernemers. Zij helpen ons onderwijs up to date te houden.

Maatwerk in scholing
Elke organisatie is anders en het kan zijn dat ons bestaande opleidingsaanbod onvoldoende aansluit op uw scholingsvraag. U wilt investeren in de kennis van uw medewerkers en daarmee in de groei en ontwikkeling van uw organisatie.
Wij leveren ook maatwerk en denken graag met u mee om gezamenlijk tot een passend aanbod te komen.


Contactgegevens
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda
T: 0628313513
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1812
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -