< Terug naar alle leden

BCS HR Software Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Complete software voor HRM en salarisadministratie
Recruitment, verlof, verzuim, declaraties, salaris en nog meer HR-zaken verzameld in één oplossing. Digitaliseer en automatiseer je HR-processen en salarisadministratie met alles-in-één HRM software van BCS HR Software.

Vanuit ons kantoorpand te ’s-Hertogenbosch ontzorgen wij met 130 BCS collega’s ruim 8.000 bedrijven op het gebied van HRM en salarisadministratie. Wij leveren onze diensten zowel aan bedrijven als aan accountants- en administratiekantoren die de salarisverwerking voor hun klanten verzorgen. Dit alles variërend van gedeeltelijke ondersteuning tot volledige uitbesteding.

Onze dienstverlening wordt ondersteund door het softwarepakket Delta, dat wij in eigen beheer ontwikkelen. Delta is innovatief, gebruiksvriendelijk en omvat alle onderdelen voor HRM en salarisadministratie. Doordat wij werken met eigen software zijn wij in staat om uw specifieke wensen te integreren binnen ons pakket. Tevens staan de specialisten van onze helpdesk voor u klaar om alle HRM- en salarisvraagstukken correct te beantwoorden. Wij denken met u mee en bieden flexibiliteit op maat.

BCS levert professionele dienstverlening op het gebied van HRM en salarisadministratie, waarbij betrouwbare software, gespecialiseerde ondersteuning en persoonlijke contact centraal staan. Prettig Professioneel dus!


Contactgegevens
Het Zuiderkruis 29
5215 MV Den Bosch
T: 073-5942951
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -