< Terug naar alle leden

CuliNice Catering Branche: Meeting management en horeca, Catering

Bedrijfsomschrijving

CuliNice.... een uit de hand gelopen uiting van passie voor alles wat met eten te maken heeft.

CuliNice staat voor Culinair versimpeld, niet dat we het eten zijn waarde afnemen of alleen nog maar uit pakjes koken, het tegendeel zelfs! We proberen iedereen de middelen te geven, om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten, voor een fractie van de kosten en zonder al te veel moeite of afwas.

Zo is CuliNice uitgegroeid tot hét platform voor creatieve maar vooral smakelijke ideeen, hier zul je de leukste recepten vinden voor alle situaties. Komt je (schoon)moeder eten? of die ene hele bijzondere date? Check onze categorie Showing off!
Komt er uit je portemonnee niet veel meer dan een paar uitgehongerde motten, wazige verlopen consumptie munten en een paar zeer verjaarde bonnetjes? Hebben we ook recepten voor!

Naast recepten kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor de allerleukste artikelen, check de allerlaatste hotspots, leer nog 15 functies van je ijslepel en kijk ook vooral hoe het niet moet.

Sinds dit jaar kun je zelfs bij CuliNice te recht voor catering daar hebben we zelfs een aparte website voor! klik hier.

CuliNice is een online magazine dat zich specialiseert in alles omtrent voeding, kijk vooral naar onze heerlijk recepten, hebben behalve je eetlust ook je intresse op gewekt voor catering of soortgelijke diensten voor jouw website? Neem dan vooral contact met ons op.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!


Contactgegevens
Minervum 7244
4817 ZJ Breda
T: 06-20919806
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -


Culinice Catering