< Terug naar alle leden

Advanced Team Systems Center (ATSC) Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

ATSC is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor de ondernemer om zijn processen te stroomlijnen. Wij helpen de ondernemer met passie en gedrevenheid om kosten te besparen en omzet te vergroten.

Wij leveren:

- Administratieve bedrijfssoftware (MultiTrader: voorraad, facturering, CRM, webshop, projecten/uren, planning, boekhouding, workflow, voertuigen, demontage, werkplaats).
- Systeembeheer zowel op locatie als remote en consultancy (projectmanagement en IT management).
- Online diensten (hosting webapplicaties, hosting High Availability omgevingen, email afhandeling inclusief spamfiltering, managed servers)
- VOIP

ATSC volgt de nieuwe trends en kijkt hoe dat deze op een praktische manier van toepassing kunnen zijn voor de ondernemer:

- Onze bedrijfssoftware kan bijvoorbeeld in de Cloud draaien, maar ook op een eigen server on-premise. Deze software kan toegankelijk worden gemaakt voor tablets, pc's en mobiele telefoons. Daarnaast kunnen wij zorgen dat deze bedrijfssoftware koppelt met uw reeds bestaande applicaties.
- Systeembeheer kan op afstand, maar ook ter plaatse worden geleverd. Op dit moment spelen trends als BYOD (Bring Your Own Device), mobile diversity en Big Data een rol.

ATSC denkt bovendien graag met uw mee als het gaat om uw dagelijkse IT zaken, maar ook als het gaat om IT strategie en projectmanagement.


Contactgegevens
Weerscheut 18 B
5381 GW Vinkel
T: 088-2872000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000